Kerüld el a kültéri dugulásokat, legyél figyelmes!

Érdemes megismerni a kültéri dugulások okait, hiszen ha tudjuk, hogy azok miért alakulnak ki, akkor sokkal hatékonyabban eltudjuk őket kerülni. A csapadék elvezető rendszerek, kerti folyók, az aknák, illetve az udvar összefolyók esetében a dugulást legtöbbször a belemosódó por, az oda kerülő sóder, a sár, az el nem takarított a falevelek és apróbb faágak okozzák. Az ilyen jellegű dugulás elkerülése érdekében sokat tehetnek a megfelelő fedelek és rácsok helyes használata.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás III. kerület városrészen segít elhárítani a kültéri dugulást, csak egy hívásra van szükség és csapatunk már indul is. A másik ok, ami a dugulás kiválthatja a gyökérzet, ugyanis a nagyra növő, ezáltal pedig jelentős gyökérzetet növesztő fák csatorna nyomvonalra ültetése. Pontosan ezért érdemes többször is átgondolni a fák ültetésének a helyét, mert a későbbiekben biztosan gondod lesz vele.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Az olyan ingatlanok, ahol nincs közmű csatorna bekötés, persze szintén nincsenek biztonságban, mivel az udvari emésztők és szennyvíztartályok szintjének a rendszeres ellenőrzése, illetve annak elfelejtése szintén gond lehet, avagy a duguláselhárítás III. kerületben máris szükséges lesz. Ha az aknába bevezető csőszájat már eléri a kommunális szenny, az képes visszatorlódni és lerakódni. Itt már profi segítség kell, avagy magasnyomású mosatás lehet a megoldás.