Dolgozz mesés szállóban, tengerparton felszolgálóként!

Tudjuk jól, hogy nehéz olyan munkát találni, ami megfelel a végzettséged, a tapasztalataid számára, amit szívesen elvégeznél és ami emellett még jól is fizet. Ha a hajós munkák már felkeltették az érdeklődésed, de nem mersz bevállalni egy hosszabb utat, esetleg rosszul viseled az utazást, akkor neked találták ki a Crew Agency legújabb ajánlatát, ami nem más, mint a szárazföldi munkalehetőség magas fizetés mellett.

[wp_ad_camp_1]

Jelenleg a felszolgáló munka németországi 5 csillagos tengerparti szállodában az az munka, melyre várjuk a jelentkezőket. A SPA-Resort luxusszállodákban több pozícióban is történik a felvétel, így ha a felszolgáló munka nem is annyira kecsegető számodra, akkor még mindig lehetsz főpincér, vagy akár kisegítő is. A munka persze megköveteli a jelentkezőktől a kiváló német nyelvtudást, hiszen az a felszolgáló aki nem tud kommunikálni a vendégekkel nem túl szerencsés egy neves szálloda esetében. A szakmai tapasztalat ugyancsak szükséges.

Felszolgáló munka

Felszolgáló munka

A felszolgáló munka a csodálatos tengerparti szállodában persze cserébe remek feltételeket kínál. A kellemes környezet a tengerpartot említve már magától érthetőik, de ehhez még az is hozzájön, hogy hetente csupán öt napot kell dolgozni, avagy a hétvégék szabadok. Hazautazhatsz, nézelődhetsz a városban, kirándulhatsz. A kereseti lehetőség igazán magas, hiszen az ezerötszáztól egészen ezerkilencszáz eurós bér is adott. Mivel munka alatt az ellátás biztosított így nem kell még az étkezésre sem költeni.

A Crew Agency által ajánlott felszolgáló munka a németországi 5 csillagos szállókba rövid és határozatlan időtartamra is adott, minden a megállapodáson múlik. Ha szívesen dolgoznál meseszép helyen, ha szívesen tennél zsebre magas fizetést minden hónapban, és beszélsz németül, akkor máris elküldheted számunkra az önéletrajzod!