Domain regisztráció verhetetlen áron!

Bár az emberek gyakran beszélnek domain nevek vásárlásáról és birtoklásáról, az igazság az, hogy a nyilvántartások birtokolják az összes domainnevüket, és a regisztrátorok egyszerűen lehetőséget kínálnak az ügyfeleknek, hogy korlátozott ideig lefoglalják ezeket a domain neveket.

Domain regisztráció olcsón elérhető az awh.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja domain regisztrációs csomagjainkat. A domain név maximális foglalási időszaka tíz év. A felhasználó tíz évnél tovább is megtarthatja a domain nevét, mivel a regisztrátorok általában határozatlan ideig meghosszabbíthatják a foglalásukat. De a felhasználó valójában soha nem birtokolja a domaint; csak bérbe adják. Ahhoz, hogy egy domain nevet lefoglalhasson egy gTLD-ben, a domain név regisztrálójának egy ICANN által akkreditált regisztrátornál kell bejelentkeznie. A regisztrátor ellenőrzi, hogy a domain név elérhető-e regisztrációhoz, és létrehoz egy WHOIS rekordot a domain név regisztrálójának adataival. Lehetőség van domain nevek regisztrálására is a regisztrátor viszonteladóin keresztül. A domain név regisztrálója az a személy vagy szervezet, aki regisztrálta a domain nevet. Ennek érdekében a domain név regisztrálója általában online jelentkezik egy domain regisztrátorhoz.

A domain név regisztrálójának például be kell tartania egy bizonyos magatartási kódexet, vagy mentesíti a regisztrátort és az iktatót minden jogi vagy polgári jogi intézkedéssel szemben, amely a domain név használatából ered. A domain név regisztrálóinak bizonyos kötelezettségei vannak, amelyeket ezek a feltételek beépítenek, például a regisztrációs díj fizetése, valamint a pontos adatok benyújtása és időben történő frissítése. Amennyiben többet szeretne megtudni arról hogyan is működik a domain regisztráció, mindenképpen kattintson az awh.hu weboldalra.