Duguláselhárítás a házon kívül

A vízvezetékek nem csak a lakásokban, de az udvarokban, kertekben is elzáródhatnak. A duguláselhárítás II. kerület területén kamerás csővizsgálattal áll rendelkezésre, ezáltal a probléma gócpontja könnyedén felderíthető anélkül, hogy az egész kertet fel kelljen ásni. A vezetékek megtisztítása ezután már egyszerű.

[wp_ad_camp_1]

A II. kerület és környékének duguláselhárítása sokszor azért ütközik nehézségekbe, mert rejtve marad az elzáródás helye. Ilyen esetekben, amikor lefolyók alatti csövekben a dugulás gócpontja spirállal sem fedezhető fel, a ház környékén is körbe kell nézni. Az udvari csövek elzáródásának legfőbb oka a fa gyökérzetének benövése. A dugulás elhárítók II. kerület utcáiban nem egyszer találkoznak gyönyörű, öreg fákkal, melyek egy több lakásos társasház vízrendszerét is tönkre tudják tenni.

Az elöregedett csöveken keletkezett résekbe a gyökerek gyorsan képesek behatolni, a nedvesség és a tápanyagok kedvező körülményeket biztosítanak nekik. Már néhány hónap alatt úgy behálózhatják a csöveket, hogy azokban gyengül a víz áramlása és minden fennakad. A dugulás elhárítás II. kerület területén korszerű módszerekkel és gyakorlott szakemberekkel történik.