Duguláselhárítás szűrővel

Az eldugult lefolyók rengeteg kellemetlenséget tudnak okozni a konyhában és a fürdőszobában egyaránt, hiszen a konyhában az ételmaradékoktól, a fürdőben pedig a kozmetikumok maradékaitól, hajtól illetve szappantól dugulhat el a lefolyó.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás szakember kemény munkája után az legyen az első dolga, hogy egy szűrőt helyez a lefolyóba, amely kapható fémből és akár műanyagból is. A legjobban az úgynevezett gyümölcsmosó szűrővel járhat, hiszen ez felfogja a legnagyobb szennyeződéseket is, viszont a víz kellően tud tovább áramlani, így semmilyen problémát nem okoz. Ahhoz hogy a víz mindig akadálytalanul lefolyjon, érdemes lehet a szűrő tartalmát időről időre eltávolítani. Ezzel a módszerrel rengeteg energiát és pénzt is spórol meg magának, hiszen ha ezzel a szűrő módszerrel óvja lefolyóját, akkor nem kell havonta szerelőt hívni, hiszen ezzel a műanyag vagy fém szűrővel meg lehet előzni minden jellegű dugulási problémát. Meg lehet próbálni néhány házi praktikát, de ha nem sikerül, akkor érdemes szerelőt hívni, ha pedig az végzett a munkájával, akkor érdemes óvintézkedéseket tenni, hogy ilyen még egyszer ne forduljon elő.

Amennyiben nem tesz szert szűrőre, akkor sincs világvége, hiszen a szakértő és tapasztalt szerelők egy szempillantás alatt megoldják a makacs dugulásokat méghozzá kedvező áron. Ilyen duguláselhárító cég a miénk, amely Gödöllőn található, és számunkra nem jelent gondot az eldugult WC, a benőtt gyökérzet, a törmelékekkel teli lefolyó, de még az elzsírosodott lefolyó sem. További információkért, szolgáltatásainkért és az árak megtekintéséért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a dugulaselharitas-godollo.hu weboldalt. Amennyiben kérdések merülnének fel, azokat nekünk bátran felteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a harcsa@dugulaselharitasszakember.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 49 15 089 telefonszámot.