Egy belföldi családi kikapcsolódás

Egy család számára igen fontos, hogy egy évben rövidebb és hosszabb kikapcsolódási programokat találjon magának, mivel a család minden tagjának ki kell mozdulnia a megszokott hétköznapokból. Megfelel erre egy hétvége is, amelyet egy wellness hotelben tölt az egész család kortól függetlenül, mivel a testi és lelki kikapcsolódás mindenkinek jót tesz.

[wp_ad_camp_1]

Az Oxigén Spa Hotel Noszvaj várja azokat a családokat, akik el szeretnének tölteni egy hosszabb hétvégét egy tökéletes wellness hotelben. Itt a család apraja és nagyja megtalálja a legjobb kikapcsolódási lehetőségeket. A gyermekek és babák élvezhetik a számukra épült wellness részleget és kalandparkot, a szülők pedig kikapcsolódhatnak és megfeledkezhetnek a hétköznapi problémákról. Így egy igazán szép hosszú hétvége után feltöltődve térhet haza a család minden tagja.

A legkisebbek számára nagyon izgalmas kalandokat tartogat az Oxigén Spa Hotel Noszvaj, mivel számos kalandpark található a hotel területén. A baba wellness egy igazán kiemelkedően jó hely az Oxigén Spa Hotel Noszvaj területén, mivel itt megtalálható a babák számára kialakított medence és szauna is.

Oxigén Hotel

Oxigén Hotel

Az ezekben eltöltött idő után pedig egy kellemes kisbaba masszázs várja őket, így teljes nyugalomban tudnak ők is pihenni és kikapcsolódni. A szülők mindeközben szervezhetnek családi és egyéni programokat is. Bekapcsolódhatnak a gyermekek kalandbirodalmába, de meglátogathatják a wellness részleget is. Esténként a gyermekek pihennek így lehetőség nyílik egy romantikus vacsorára is, ahol újra fel lehet idézni a szerelmes éveket.

Az oxigenhotel.hu weboldalon megtalálja azokat az információkat, amelyek alapján meg tud tervezni egy hosszú hétvégét a szállodában, annak érdekében, hogy a család minden tagja felfrissüljön.