Egy esővízgyűjtő tartály is lehet designos?

A klasszikus nagy méretű, jellemzően zöld színű esővízgyűjtő tartályok igazán praktikusak, ugyanakkor nem éppen a legesztétikusabbak. Egy precízen megtervezett és kivitelezett, esztétikus kertbe nem éppen a legjobb választás egy hagyományos, mondhatni ormótlannak ható nagy zöld tartály. Szerencsére ma már nem csak ezek találhatók meg a kínálatban, hanem a szemet gyönyörködtető design esővízgyűjtő tartályok is!

Design esővízgyűjtő tökéletes választás azokba a kertekbe, melyek esetében fontos az esztétika. Egy nagy zöld tartály elég kirívó egy gondosan kialakított kertben. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a csapadékvízgyűjtés előnyeiről le kell mondani. A design esővízgyűjtők bármely kertben tökéletesen megállják a helyüket. Sokan amiatt bizonytalanok, hogy az esztétika talán a minőség rovására megy, ez azonban egyáltalán nem igaz. A Suni Kft kínálatában lévő design esővízgyűjtők speciális, minőségi műanyagból készültek, annak érdekében, hogy hosszú idő múltán is jó szolgálatot tegyenek. A mai, környezettudatos világunkban sokan nem szimpatizálnak a műanyaggal, azonban a design esővízgyűjtők esetében száz százalékban újrahasznosítható, környezetbarát műanyagról van szó.

A kínálatból a vásárlók egyik nagy kedvence a Natura 2in1 háromdimenziós domború felülettel rendelkezik, amely egyedi gyártási módszerrel készült. Érdemes napfényes helyre tenni ezt az esővízgyűjtőt, ugyanis minél több fény vetül rá, annál a hullámszerű, elegáns felület annál szebb és ekkor emelkedik ki igazán a felület szépsége. A Natura 2in1 esővízgyűjtő tartály időjárásálló és UV-stabil műanyagból készült. A termékre öt év garanciát vállal a gyártó. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a sunikft.hu webáruházba!