Egy jó esküvői DJ, aki ceremóniamester is egyben

Profi kivitelezésű és természetesen referenciákkal rendelkező esküvő DJ után keresgéltek, hiszen nemsokára elérkezik a várva várt nagy nap? Teljesen leköti mindennapjaitokat a szervezés összes feladata? Látogassatok el esküvői DJ honlapomra és tekintsétek meg ajánlatomat, melyet csak olyan pároknak ajánlok, akik nem csak saját maguk, hanem vendégeik szórakoztatására is keresik a megfelelő esküvői DJ-t.

[wp_ad_camp_1]

Az esküvői DJ kiválasztására érdemes ugyanolyan figyelmet fordítani, mint az álomruhára vagy a vacsorára. Ma már számtalan ajánlat elérhető az esküvő DJ tekintetében, de természetesen érdemes egy kicsit mélyebbre ásni, mint a keretes apróhirdetések. Ceremóniamesterként és esküvői DJ-ként évek óta segítem a párokat abban, hogy tényleg egy felejthetetlen éjszakával érjen véget esküvőjük napja. Egy előre közösen megtervezett zenei listával készülünk együtt fel a partyra. A zenei stílus tekintetében nem ismerek lehetetlent, bármilyen kérést megvalósítok.

Esküvő

Esküvő

A party alatt érkező zenei kéréseket is szívesen teljesítem, ilyenkor szépen sorban a zenei listába kerülnek beillesztésre. A különböző izgalmas és vicces játékokat valamint a menyasszonytáncot is szívesen vezetem, mint ceremóniamester. Mielőtt végső döntésre jutnátok az esküvői DJ tekintetében érdemes az esküvőre a DJ árak összehasonlítását is elvégezni. Honlapomon keresztül egy egyszerű form kitöltésével kérhettek árajánlatot. Az eddigi munkáimról referenciákkal rendelkezem és természetesen megfizethető árakon teljesítem a párok kéréseit!

Forrás: Esküvői dj