Egy különleges sport, a paint ball

Nyáron a jó idő beköszöntével sokan vágyunk a szabadtéri sportok után. Egy paint ball verseny még borongós hangulatú napunkat is jobbá teheti. A festék háborúra akár barátainkkal együtt is érkezhetünk, hiszen ez egy csapatjáték. Ha imádod az aktív sportot, akkor a paint ball a jó választás, hiszen az adrenalin fűtőereje is hajtani fog. Az izgalmak és a számtalan kaland, ami rád vár, feledtet minden rosszat és igazán kellemes programot ígér.

[wp_ad_camp_1]

A golyóból kipattanó festék miatt védőöltözetet biztosítanak a legtöbb paint ball pályán. Ez általában egy overallt és egy maszkot jelent. A speciális paint ball maszkok nagyon hatékony védelmet biztosítanak a festék patronok ellen. A festékgolyó színezéke nem más, mint ételfesték, amely természetesen a ruhánkból könnyen kimosható, mégis inkább azt javasoljuk, hogy válaszd az overallt, hiszen senki sem szereti idejét feleslegesen mosásra pazarolni.

Paint ball

Paint ball

A játék közben felszökkent adrenalin szinted biztosítani fogja azt, hogy ne is érezd azt az aprócska kellemetlen érzést, amit a becsapódó festék okoz. A hölgyek ebben a játékban is előnyt éveznek, hiszen kifejezetten nekik mellkas védőt is kínálnak a szervezők. A különböző csapatok mind más festék színt kapnak pontosan azért hogy a játék végén a találatok megkülönböztethetőek legyenek.

A paint ball ma már beltéren is játszható, hiszen Budapesten is van kimondottan erre a játékra létrehozott zárt terep. A lényeg nem is a helyszínen van, hanem az élményen. Az teljesen mindegy hogy barátaiddal kint vagy bent űzöd ezt a sportot, a lényeg a csapatszellemben van!