Egy versenypálya, amely nem csak a profik játszótere

Az Euroring az ország egyik legkedveltebb versenypályája, ahol nem csak a profiknak van lehetősége edzeni vagy összemérni tudásukat, hanem az amatőrök is próbára tehetik magukat, természetesen felső kategóriás autókkal, amikről gyerekként is álmodoztak. Az Euroring versenypálya több szempontból is előnyös választás!

Versenypálya használata által te is igazi autóversenyzőnek érezheted magad! Az Euroring Versenypálya 2004-ben nyitotta meg kapuit az autósport rajongói és versenyzői előtt. Az Euroring Versenypálya Örkény határában található, Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén található, így igazán könnyen megközelíthető, különösen, hogy az autópálya a lehajtó közvetlenül a létesítmény bejáratához vezet. Az Euroring Versenypálya összesen 2750 méter hosszú, a célegyenes pedig 330 méter hosszú. Ezen a szakaszon bőven lehet gyorsulni, az itt elérhető legnagyobb sebesség közel 180 km/h. Az Euroring Versenypálya a célegyenesben tizenkét méter széles, a többi szakaszon jellemzően tíz méter széles. A pálya tökéletesen alkalmas a professzionális feltételeket igénylő motor és autó versenyek, illetve a nagyközönség számára szervezett nyílt napok megtartására.

A 2750 méter hosszú Euroring Versenypálya igazán technikás, így minden igényt kielégít. Ezt bizonyítja, hogy fennállása óta nagyon autó, gokart és motorversenynek adott már otthont. Az autók és motorok szerelmesei számára olyan ez a pálya, mint a megtestesült mennyország. Ha már régóta tervben van egy élményvezetés, esetleg egy nem mindennapi ajándékkal szeretnéd meglepni barátodat vagy párodat, akkor érdemes egy élményvezetéssel meglepni az Euroring Versenypályán. Biztos lehetsz benne, hogy imádni fogja az ajándékot. Ha szeretnél bővebben tájékozódni, akkor látogasson el az euroring.hu webáruházba!