Éjszakai immuntámogatás a nottevittel

Az alvás és a cirkadián rendszer erős szabályozó hatással bír az immunfunkciókra. Bővebben erről a nottevit.hu weboldalon olvashat, ahol minőségi termékeket is rendelhet az alvás minőségéért.

[wp_ad_camp_1]

Éjszakai immuntámogatás vár mindenkit a nottevit.hu weboldalon ezért nézze be hozzánk, ha ön is sokat hallott már a nottevit immuno sleep készítményről és mindenképp ki szeretné próbálni. A normális alvás-ébrenlét ciklusának vizsgálata azt mutatta, hogy az immunparaméterek, mint például a T-sejtek száma és a gyulladásgátló citokinek termelése csúcsértéket mutatnak a korai éjszakai alvás során. Bár nehéz az alvás hatását teljesen leválasztani a cirkadián ritmus hatásáról, az éjszakai alvás és a 24 órás ébrenlét periódusának hatásainak összehasonlítása azt sugallja, hogy az alvás megkönnyíti a T-sejtek újra eloszlását a nyirokcsomókba. Ezenfelül az ilyen vizsgálatok feltárták az alvás szelektíven fokozott hatását a citokinekre, elősegítve az antigént bemutató sejtek és a T-segítő sejtek, például az interleukin-12 közötti kölcsönhatást. Ezért is fontos éjszakánként a pihentető alvás.

A különböző megállapítások együttesen jelzik az alvás specifikus szerepét az immunológiai memória kialakulásában. Ez a szerep különösen úgy tűnik, hogy összefüggésben van a lassú hullámú alvás stádiumával és az azt kísérő gyulladásgátló endokrin miliővel, amelyet a magas növekedési hormon és prolaktin szint, valamint az alacsony kortizol- és katekolamin-koncentráció jellemez. Fontos tehát, hogy minden este a megfelelő mennyiségű alvásban legyen részünk, hogy immunrendszerünk is hibátlan legyen. Ebben segítenek a nottevit termékek. Nottevit immuno sleep kapható kedvező áron a nottevit.hu weboldalon, éppen ezért kattintson ide, ha önnek is gondja lennének az alvással, hiszen a nottevit segít.