Élj a legjobb szakács munka lehetőségekkel!

Ha nincs munkád, viszont szükséged lenne jó fizetésre, rendelkezel szakács végzettséggel, akkor nálunk a helyed! A Kölcsönpincér ugyanis képzett szakácsokat kölcsönöz Budapest színvonalas szállodáiba, és éttermekbe alkalmi munkákra. Ez igazán jó lehetőséget kínál minden olyan szakács számára, aki szeretne különböző helyeken tapasztalatot gyűjteni, esetleg neves chefékkel együtt dolgozni. Partnereink négy, illetve öt csillagos budapesti szállodák, első osztályú éttermek.

[wp_ad_camp_1]

A szakács alkalmi munka Budapest legjobb szállóiba tehát adott munkalehetőség számodra is, ha hozzánk fordulsz. A rendezvények, melyeken főzni kell lehetnek házon belüliek, valamint házon kívüliek is. Természetesen a házon kívüli helyszínek esetében is adott a színvonal, hiszen olyan helyszínekre kell gondolni, mint a múzeumok, a parlament, vagy például a nagykövetségek. Ha tehát jelentkezel fényképes önéletrajzoddal, szeretnél rugalmas és fiatalos csapatunkhoz csatlakozni, akkor a legjobb helyeken csillanthatod meg tudásod.

Szakács munka Budapest

Szakács munka Budapest

A feladati közé tartozik a nyersanyagok előkészítése, az ételek elkészítése, a tálalás, a díszítés, valamint a HACCP szabályok ismerete és azok betartása, a munkavédelmi előírások betartásával egyetemben. Az első időszakban a szakács reggeliztetéseken, majd későbbiekben fogadásokon, vacsorákon kap bizonyítási lehetőséget. Ha sikerül kivívni a megbízó partner elégedettségét, akkor beosztunk szaktudásban magasabb elvárást igénylő rendezvényekre is, ahol újabb kihívásokkal birkózhatsz meg.

A szakács munka érdekében tehát csak annyit kell tenned, hogy jelentkezel, majd máris bekerülsz adatbázisunkba. Amit neked való munkát kapunk, máris értesítünk. Amit mi adunk, az a rugalmas időbeosztás, a magas órabér alapú díjazás, az igényes munkavégzés lehetősége.