Ellin Carsta könyvei a Book24-en

Nincs konkrét időpont vagy helyem, ahol ihletet kap Ellin Carsta írónő, azt mondja, az ötlet bármikor jöhet. Viszont gyakran esténként olvas történelmi szövegeket, különleges eseményeket, és gyakran előfordul aznap este, hogy az első történetszálakat, szereplőket vagy éppen egyes képeket megálmodja.

Ellin carsta könyvei elérhetőek a book24.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk és tekintse meg a legizgalmasabb könyveket amelyeket néhány kattintással meg is rendelhet. Van amikor az írónőnek vásárlás közben támad egy ötlete, amikor hirtelen arra gondol, hogy egy szereplő hogyan tartott egy almát, mit érzett ekkor és mire gondolt. Vagy amikor főzés közben elkapok egy szagot, ami elindít bennem valamit. Az ötletek mindenhonnan származnak, és gyakran nagyon rendezetlenek. Azután az írónő dolga, hogy kibogozza ezeket a szálakat, és teret adjon nekik, hogy történet szövődjön. Ellin Carsta szeret pihentető hangokat hallgatni, amelyek messzire viszik. Például szereti a tengert, és vannak CD-i a tenger hangjával, vízesésekkel, szél hangjaival és még sok mással.

A meditációs hangok is segítenek abban, hogy teljes mértékben a karaktereire és Vivaldi vagy Bach klasszikus zenei darabjaira tudjak összpontosítani. Főleg az utóbbi időben ezek a hangok átadták helyét néhány filmzenének, ami talán még jobban megfelel Carstanak. Ha a férje nem erőltette volna akkoriban, hogy benevezze az első könyvét egy versenyre, talán még mindig jogvédő és közjegyző lenne, több olyan szereplővel a fejében, akiknek a történetét soha nem mondják el, és akiknek a sorsát soha nem ismeri meg senki. Amennyiben megtekintené teljes könyv kínálatunkat vagy az árakat, keresse fel bátran a book24.hu-t és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel.