Élménydús vízitúra az életvidám emberek számára

Ha Ön is szeret jókat szórakozni, ha szereti magát jól érezni és élvezi mikor új élményekkel gazdagodhat, akkor a Fodor család által biztosított vízitúra az, amin mindenképpen érdemes részt vennie, hiszen egy nagyszerű lehetőségről van szó. A vízitúrák által a természetet más oldaláról is megcsodálhatják a résztvevők és emellett még évek múltán is emlékezetes programban lehet részük.

[wp_ad_camp_1]

Számunkra az a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát és éppen ezért minden kis apróságra figyelünk, hogy a vendégek csak a vízitúrára tudjanak figyelni. Többek között nem kell a személyes holmik miatt aggódni, annak szállításáról gondoskodni, ugyanis késérőautóval azt mindig a megállóhelyekre szállítjuk, ahol a sátrakat is fel lehet állítani, továbbá esténként bográcsot is főzünk, tehát még a finom főtt ételek hiánya miatt sem fájhat a feje, nincs is finomabb, mint a szabadban főtt, szívvel-lélekkel készített ételek.

Vízitúra - Fodorsport

Vízitúra – Fodorsport

A vízitúrán tulajdonképpen bárki részt vehet, aki szereti a sok nevetést, a vidámságot, a társaságot, a csodálatos tájat, ugyanis nincs szükség semmilyen előképzettségre vagy kemény muszklikra. Minden vízitúra előtt történik egy kis felkészítés, ahol éppen elég megtanulni, hogy mik is az alapok, mire kell ügyelni. Aki pedig nem tud úszni, kap egy védőmellényt és szintén részt vehet a vízitúrán, csakúgy mint a fiatalok, akik erről fel tudják mutatni a szülői beleegyezést.

Ha már Önnek is elege van a standard nyaralásokból, ha ebben az évben egy egészen különleges élményre vágyik, szeretne teljesen új dolgokat kipróbálni, akkor ennek érdekében a Fodor családnál a legjobb helyen jár, ugyanis vízitúráink által biztosan mindent megkap, sőt még annál is többet, a vízitúra felülszárnyalja minden elképzelését! Látogasson el honlapunkra és ismerje meg az idei év vízitúra ajánlatait, a rendkívül kedvező árakat és a szórakozás egy új dimenzióját!

Forrás: Vízitúra