Élményfestés kedvező áron

Ha felejthetetlen élményben szeretne részesülni, és kedveli a festést, akkor a leghíresebb képeket is lefestheti méghozzá igen kedvezményes áron. Bővebb információkat az élményfestésről az alkotasutca.hu weboldalon olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

A legdrágább festmények lefesthetőek az élményfestés által méghozzá kedvező áron, ezért nézzen be az alkotasutca.hu weboldalra és itt mindent megtudhat majd. Weboldalunkon lehetősége van festményt és időpontot is választani, és ha nem szeretne lemaradni, akkor érdemes a festés előtt már legalább negyed órával meg érkezni a helyszínre, hiszen így lesz még ideje felkészülni a festésre, alaposabban megtekintheti a képet amit kiválasztott és másokkal is megismerkedhet majd ez idő alatt. Ha korábban érkezik, akkor még arra is van lehetősége, hogy átöltözzön a festés előtt. Ha megérkezett a helyszínre, nyugodtan válassza ki a helyet, és a helyhez minden esetben hozzátartozik majd az ecset, a festék, az üres vászon valamint a festőállvány is.

Festmény

Festmény

A világ legdrágább festményei

A világ legdrágább festményei közül válogathat az alkotasutca.hu weboldalon, tehát ha ön is szeret festeni, és egy felejthetetlen élményben szeretne részesülni, akkor itt a helye nálunk. Az élményfestés során a helyszínre mindenképpen érdemes kényelmes ruhában érkezni, de természetesen csapatunktól kap majd kötényt és így nem fogja majd tönkretenni a ruháit. Az instruktor a festés előtt mesélni fog a kiválasztott festmény hátteréről majd pedig egy nagyobb méretben és egy nagyobb helyen nekiállhat majd a festésnek. Önnek az lesz a feladata hogy az instruktor utasításait kövesse, a festés végén pedig hazaviheti az elkészült képet, vagy akár el is ajándékozhatja azt. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni az élményfestésről és annak menetéről, mindenképpen keresse fel az alkotasutca.hu weboldalt.