Előtérben a háttér!

Visszatérő kérdés a Megrendelői oldalról, hogy milyen megoldások adottak a reklám aktivitás hátterének egységes és arculatos megvalósítására. Nos, az évtizedekkel ezelőtti belógatott függöny vagy épített paraván kora lejárt. Manapság már könnyen összeállítható mobil reklámeszközök állnak rendelkezésre a legváltozatosabb funkcionális és esztétikai minőségben.

[wp_ad_camp_1]

Egyszerű

Kézenfekvő megoldás 150 vagy 200 cm széles roll up banner reklámeszközt bevetni. Az árban kedvező roll up magassága 200 cm körüli, a grafika egyben kerül kinyomtatásra, tehát illesztésre nem kell számítani. A gyártás és bevetés itt a leggyorsabb. Sajnos 200 cm szélességnél már csak PVC alapanyagú nyomtatással valósítható meg, ami strukturált, félfényes felületet ad, így fotózásnál csilloghat. Valamint az anyag nem fényzáró. Vigyázat! Fényforrás elé semmi esetre se kerüljön ilyen nyomat!

Hagyományos

A sajtótájékoztatók legelterjedtebb háttér megoldása a panelekből álló pop up fal. Maga a tartó váz, egy alumíniumból álló, hálószerű szerkezet amit egy mozdulattal a végleges méretre lehet „pattintani”. Erre a vázra kerülnek a függőleges szegmensekből összeillesztett panelek. A vastag (350 mic.) pop up film alapanyagból készült panelek hátoldalán mágnes csík segíti a pontos és tartós rögzítést. A pop up fal legfontosabb tulajdonsága, hogy nagy méretű, fényzáró és matt felületű háttereket lehet vele létrehozni. Egyenes és íves felületek egyaránt kialakíthatóak. Hátránya, hogy a paneleket odafigyeléssel kell egymás mellé illeszteni és szállításnál szintén fontos megóvni a sérülésektől.

Sajtófal - Pop-up fal

Sajtófal – Pop-up fal

Textil

Nemrég indult hódító útjára az innovatív textil pop up fal. A reklámeszköz váza itt is egy mozdulattal kipattintható, azonban a vastag (210 g) textil nyomat tépőzárral rögzíthető. Előnye, hogy a textil nyomat óriás méretre is összevarrható, így a felhasználónak az illesztéssel már nem kell bajlódnia. A kizárólag egyenes formában gyártott szerkezetnek akár mindkét oldalára grafika illeszthető. Mind magasságban, mind szélességben a mérete nagyjából 70 cm-es osztásonként szinte a végtelenségig növelhető. Fontos megjegyezni, hogy a hurkolt textil alapanyag nem fényzáró! Emiatt fényforrás elé csak abban az esetben tervezzük be ezt a típust, ha a hátoldalt fekete színű fényzáró hátoldallal láttuk el!

Univerzális

Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas a teleszkópos molinó állvány. A megjelenésében kevésbé látványos, azonban maximálisan 300 cm széles és 230 cm magas reklámgrafika megjelenítésére képes állvány ár-érték arányban a legjobbak között szerepel. Maga a grafika kerülhet alacsony költséggel megvalósítható PVC anyagra, azonban exkluzív hatású textilre is. Továbbá kétoldalas nyomtatás esetén gazdaságos, kétoldalas reklámeszközt kapunk. Fontos, hogy a teleszkópos állványra helyezendő nyomatnál fokozottan figyelembe kell venni az alapanyag súlyát. 200 cm-nél kisebb szélesség esetében még használhatunk 450 g-os molinót, azonban a maximális szélességhez közel már csak 280 g-os ponyva vagy 210 g-os hurkolt poliészter anyagot feszít meg szépen a szerkezet!

Egyedi forma, minőség, speciális igények. Ezek mindegyike megvalósítható egy pop up fal, sajtófal reklámeszközzel.