Email tárhely a legjobb áron!

Akár a vállalati világban dolgozik, akár nem, valószínűleg naponta több e-mailt küld és fogad. Ez egy gyors és kényelmes módja a társakkal, kollégákkal, ügyfelekkel, barátokkal és családtagokkal való kommunikációnak. Természetesen az e-mail rendkívül népszerű kommunikációs eszköz a vállalatok számára – részben azért, mert képes dokumentálni a beszélgetéseket, és kereshető információtárként szolgál.

Email tárhely várja az awh.hu weboldalon méghozzá a lehető legjobb árakkal és legváltozatosabb csomagokkal, ezért megéri benézni hozzánk. Valójában a tanulmányok azt sugallják, hogy a szervezet szellemi tulajdonának háromnegyede az e-mail- és üzenetküldő rendszerekben található. Ez azt jelenti, hogy fontos megvédeni ezeket az adatokat, és nem csak a kukába helyezni őket. De ennyi információ megőrzése túlterhelheti a vállalat tárolószervereit. Az e-mailek tárolása nem újdonság. Ez évek óta létezik – miért ne használná több vállalat? Ha az e-mail adatokat élő szervereken tárolják, az nagymértékben csökkentheti a teljesítményt, ahogy a szerver megtelt. Az egyetlen másik lehetőség az e-mailek teljes törlése – ez nem bölcs megoldás, mivel a fontos adatok örökre elveszhetnek. Az e-mailek tárolása ezt az utóbbi lehetőséget követi, és az adatokat biztonságos külső szerverre vagy felhőkörnyezetbe helyezi át. Egyes megoldások fejlett tömörítést és/vagy deduplikációt alkalmaznak az archívumban lévő szükséges lemezterület csökkentése érdekében – esetenként akár 50 százalékkal vagy még többet is.

Attól függően, hogy milyen biztonsági mentési megoldásokkal rendelkezik már, az e-mailek tárolása felgyorsíthatja a folyamatot, amikor az adatokat vissza kell állítani. Ennek az az oka, hogy a tárolt adatok kevesebb helyet foglalnak el. Ráadásul a nem tárolt e-mailek visszaállítása gyorsabbá és egyszerűbbé válik, mivel csökken a levelezőszerver adatterhelése.  Amennyiben többet szeretne megtudni rólunk és árainkról, kattintson az awh.hu weboldalra.