Érdekes VR játékok

Weboldalunkon, a badchickenvr.hu-n több száz különböző VR játékot találhat majd, amelyek között vannak keményebb gémereknek szóló VR játékok, de természetesen a kezdőknek is tartogatunk izgalmas és érdekes játékokat nagyon jó áron.

[wp_ad_camp_1]

VR játékok elérhetőek a badchickenvr.hu weboldalon méghozzá pénztárcakímélő áron, ezért ha ön is szeretne kiszabadulni a valóságba és egy teljesen másik világot megismerni, akkor forduljon hozzánk, hiszen itt érdekes és izgalmas játékokkal találkozhat majd. Kínálatunkban ott van a Smashbox, a Tales of Escape, az Arizona Sunshine, a Job Simulator, a Superhot, a Raw Data és még sok más is. A VR játékok nagyszerűek lehetnek csapatépítésként is, tehát ha úgy érzi, hogy munkahelyén csapatépítésre lenne szüksége, akkor foglaljon időpontot valamelyik játékunkra, hiszen ezek a VR játékok garantáltan közelebb hozzák a csapatokat, hiszen a csoportos játékok lényege az egység és az együttműködés.

VR játékok

VR játékok

A Tales of Escape VR játék

A Tales of Escape egy kétszemélyes VR játék, amely egy igazi szabadulós játék. A játékban logikai feladatokat kell elvégezni ahhoz, hogy a játékosok kiszabaduljanak a rémisztő bányából. Ha tehát nem fegyverekkel, hanem az eszével szeretne győzni és kijutni a szabadulószobából, akkor ez a játék lehet a tökéletes választás. Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni erről a játékról keresse fel a badchickenvr.hu weboldalt és itt mindent megtudhat róla, ráadásul megtalálhatja majd a teljes játékkínálatot is az árakkal együtt, és akár azonnal foglalhat is nálunk időpontot. Amennyiben kérdések merülnének fel a Tales of Escape VR játékkal, az árakkal vagy bármelyik más játékkal kapcsolatban, akkor ezeket bátran felteheti együttműködő ügyfélszolgálatunknak az info@badchickenvr.hu e-mail címre írva.