Esővíz szikkasztó blokk a legjobb minőségben

Ha ezt olvassa valószínű ön szembe találta magát az esővíz problémájával vagy éppen a probléma megoldásán agyal. Minden igényt és minden helyzetet ugyan nem tudunk megoldani, de van arra lehetőséget, hogy viszonylag kis befektetéssel szikkasztó blokkot szerezzen be.

Esővíz szikkasztó blokk rendelhető igen kedvezményes áron a sunikft.hu weboldalra látogatva tehát kattintson ide bátran ha megtekintené esővíz szikkasztóinkat mert rendelni szeretne. Méretezésben ugyan nem tudunk segíteni, de igényeiket felmérni igen. Van pár tényező amit figyelembe kell venni a szikkasztó méretezésénél mint például a felület nagysága amiről gyűjti a vizet, a záporok gyakorisága, több éves átlag csapadék adatokat pár évre visszamenőleg átlagolva, a talaj szerkezete. Érdemes egy csapadék intenzitás térképet beszerezni. Jelen termékünk az esővíz összegyűjtésére, ideig óráig való tárolására és szikkasztására ad lehetőséget, bővítési lehetőséggel. A weboldalunkon kapható blokk az általános telepítési útmutató szerint alkalmas decentralizált csapadékvíz szikkasztó műtárgyak, kereskedelmi és közforgalmú területek való alkalmazásra.

Legfontosabb jellemzője és előnye: kis felületen elfér, 100 % -os kihasználtsággal tárolókapacitással működő, olcsó, terhelhető. A 100%-os szikkasztó blokkal való szikkasztási és tárolási kapacitás jóval meghaladja a házilag készült kaviccsal vagy kövekkel kitöltött szikkasztó tárolási kapacitását ami 40 vagy 50%-os. Ugyanis a kavics térfogata kiszorítja a nyílt szikkasztó gödör térfogatát. Hogy miért jó? Mert a csapadékvíz újra bejut a földbe ezáltal a természetes körforgásba kerül. A tisztítatlan árkok, vízelvezetők nem áradnak ki, a szennyvíz csatorna rendszereket nem terheljük feleslegesen. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be a sunikft.hu-ra.