Esti szórakozás a www.musor.tv weboldalon

Olyan estékre, melyeken már egy nehéz munkanap után nincs erőn kimozdulni a családdal, tökéletes választás lehet egy családi film vagy egy jó kvíz műsor, mely telis-tele van izgalmakkal. Így a kicsiket és a nagyokat is teljesen leköti.

[wp_ad_camp_1]

www.musor.tv segítéségével pár kattintás által könnyedén leellenőrizhetjük, hogy aznap milyen műsorok várhatóak a különböző tv csatornákon. Továbbá az online műsorújságunkban már akár 5 napra előre is megtekintheti az aktuális kínálatunkat, melyben a pontos időpontokat is megtudhatjuk. A hétvégi műsorajánlónk nagyon színes választékkal várja a kedves nézőinket a TV2 csatornáján. A hétvégét a szombati mese délelőttel indítjuk a legkisebbek nagy örömére melyben vetítésre kerül az örök nagy kedvenc is. Minden gyerek nagy kacagással és örömmel nézi az örökös macska-egér harcot, melyet a Tom és Jerry rajzfilmben követhetünk végig. Majd a Mac Laci mese következik, melyben a két medve folytonos csínytevéseivel szórakoztatják a gyerekeket.

A meséket lezárva a Trendmánia című stílusmagazinnal és a Babavilág magazinműsorral várjuk kedves nézőinket, melyben mindig az aktuális trendekről és hírekről számolunk be, melyek a nagyvilágban történek és hasznosak lehetnek a baba nevelés területén. Későbbiekben az otthonunk szépítgetésében lesz segítségünkre Dorogi Gabriella, pár igen hasznos tippel és olcsó praktikával a Design című magazin műsorban. A Poggyász című utazási magazinban, mindig egy újabb utazást követhetünk számon, és, hogyha mi is hasonló tervekkel rendelkezünk, akkor az adott országokba mikkel kell számolnunk és nagyon figyelnünk. Továbbá melyek azok a látnivalók, amelyekről az útikönyvek nem számolnak be. Bővebb információért kattintson a www.musor.tv weboldalunkra.