Etetőkocsi online vásárlása a legjobb minőségben

Ha az összetevőket nem megfelelően keverik össze, akkor a tápérték nem garantálható, míg az elégtelen keverési idő és az etető névleges kapacitáson túli feltöltése gyakran a végső takarmány változásának gyakori forrása. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Etetőkocsi online várja a gravetti.hu weboldalon méghozzá igen olcsón, ezért keressen fel minket és a legjobb áron szerezheti be azt az etetőkocsit, amelyikre szüksége van. Az etető teljesítményét egyéb tényezők is befolyásolhatják, mint például az összetevők részecskemérete és alakja, az összetevők sűrűsége, a statikus töltés, az összetevők hozzáadásának sorrendje, az elhasználódott, megváltozott vagy tönkrement berendezés, az etető nem megfelelő beállítása, az etető rossz tervezése és a tisztaság. A vízszintes csaptelepek egy vízszintes kádból állnak, amelynek közepén egy tengely van, a etetőelemekkel. A középső tengelyt lendkerék hajtja, amely lánc- vagy szíjhajtáson keresztül egy hajtómotorhoz kapcsolódik. Ezen túlmenően a hajtómotor tengelyét egy fogaskerekes reduktoron keresztül lefelé hajtják. A pengék mozgatják az anyagot a etető egyik végéből a másikba, miközben menet közben felforgatják.

Ezek a etetők általában a kevert terméket alulról ürítik ki, ugyanazt a etetőlapátot alkalmazva. Legfeljebb 8%-os folyadékok száraz keverékbe keverésére a vízszintes etető a legalkalmasabb, ezért nagyobb sokoldalúságot kínál. Előnyösebb a zsírok és a melasz felmelegítése, mielőtt az alapanyagokhoz adnák a etetőben, és ezeket utolsó összetevőként kell hozzáadni. Mivel a vízszintes etető gyorsabb etetőgép, mint a függőleges etető, egyszerre 2 vagy esetleg 3 keverést lehet elérni, mint egy függőleges etetőben. További részletekért és a teljes készletért nézzen be a gravetti.hu weboldalra.