Euroclear berendezések a legjobb minőségben

Célunk berendezéseink folyamatos fejlesztése mellett az igényeknek megfelelő tiszta víz előállítása, valamint az ipar feladatainak megfelelő víz biztosításához és a keletkező szennyvizek tisztításához szükséges berendezések előállítása. Legyen szó új vagy meglévő rendszerről, felmérjük a problémát és a vízkezelő berendezés állapotát, elkészítjük a szükséges javaslatokat, dokumentációt, majd elvégezzük a munkát.

Euroclear berendezések várják a bolt.agroviz.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is minőségi víztisztító készülékeket és termékeket keres. Több mint 9000 m2-es telephelyén gyártóbázissal és raktárakkal rendelkezik szerződött partnerei rendelkezésére. Új építésű telephelyünkön folyamatos képzési lehetőséget biztosítunk szerviztechnikusaink és szerelőink számára. Cégünk küldetése, hogy hozzájáruljunk az emberi egészség megőrzéséhez és környezetünk védelméhez. A professzionális értékesítés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megbízható műszaki támogatásra és az értékesítés utáni szolgáltatásokra. Az Euro-Clear több, mint egy szakkereskedő a vízkezelő iparágban. Cégünk egyedülálló az európai kereskedők között abban, hogy nagy hangsúlyt fektetünk vásárlóink ​​szakmai támogatására.

A vaseltávolítás a vízlágyítás után a második leggyakoribb vízkezelési és -tisztítási feladat. Magyarországra jellemző, hogy a talaj rétegvizei jelentős mennyiségű vasat tartalmaznak, amely nagyobb koncentrációban kellemetlen fémes ízt ad a víznek. A vízműveknek és minden olyan létesítménynek, amely ivóvízminőséggel kell rendelkeznie, meg kell felelnie az ivóvízminőségi előírásnak. Ez nem jelenti azt, hogy vasmentes vizet kell vennünk, vagy elő kell állítani. Vannak azonban olyan technológiák és alkalmazások, ahol szinte teljes vaseltávolításra van szükség, a szabályozástól függetlenül. Bővebb leírásért és a bolt.agroviz.hu weboldalra látogathat.