Eurosport 2 online műsorai és sporteseményei

Az Eurosport 2 egy európai sporttelevíziós hálózat. Az Eurosport 1 és az Eurosport News testvércsatornája, és része az Eurosport hálózatnak. A csatornának Európa-szerte többféle változata létezik, ahol a sportág televíziós jogai eltérnek.

[wp_ad_camp_1]

Eurosport 2 műsor vár mindenkit teljesen díjtalanul a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el ide még ma és megtalálhatja a sportcsatornák széles skáláját is. Az Eurosport 2 2005. január 10-én indult. Jelenleg 50 millió háztartásban és 47 országban érhető el 2, és 18 különböző nyelven sugározzák, angolul, svédül, franciául, olaszul, németül, görögül, magyarul, oroszul, bolgárul, lengyelül valamint, portugál, román, szerb, török, cseh, holland, spanyol és dán nyelven. Az Eurosport 2-t „a következő generációs sportcsatornaként” tartják számon, és elkötelezett a csapatsportok iránt, különös tekintettel az „alternatív” és a különleges sportágakra, mint például az európai kosárlabda, a Nemzeti Lacrosse Liga, a Twenty20 krikett, az AFL Aussie Rules, a szörfözés és a Kézilabda Bajnokok Ligája, többek között.

2010. július 2-án az Arena Football League bejelentette, hogy az Eurosport 2 sugározza azokat a meccseket, amelyeket az NFL Network az Egyesült Államokban szalagkésleltetéssel közvetített a szezon hátralévő részében, valamint az ArenaBowl XXIII közvetítését is megígérte. Az üzlet magában foglalta a teljes 2011-es szezonra vonatkozó jogokat is, amelyeket a csatorna sugárzott. Az Eurosport 2 HD, a csatorna nagy felbontású változata is elérhető. 3 Közép- és Észak-Európában exkluzív programokat szervez, mint például a német Bundesliga foci, a WWE birkózó show-k és az ausztrál foci élő közvetítések, amelyek más verziókban nem állnak rendelkezésre. További részletekért és a kezdési időpontokért nézzen be a musor.tv weboldalra.