Fa ablakok és nyílászárók új köntösben

Ha otthonát most építi, esetleg nyílászárók cseréjén gondolkozik, akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani fa ablakainkat és nyílászáróinkat, amelyek csak külsejükben tükrözik a régi idők szellemét.

[wp_ad_camp_1]

Természetességük és „lélegző képességük” mellett a modern fa ablakok egyedi megoldással szolgálnak Önnek, ha otthonában szeretné megőrizni a hagyományos, természetes hangulatot, de nem szeretne lemondani olyan modern megoldásokról, mint az akár teljes hangszigetelés, maximális hőszigetelés, biztonságos fa ablak, vagy UV védelemmel ellátott ablak. A fa ablakok előnye, hogy megfelelő ápolással, és hatékony felületkezeléssel (már a gyártáskor!) több évtizedig megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat.

Fa ablakok

Fa ablakok

A fa ablakok gyártása és behelyezése gondos odafigyelést és sok szakértelmet igényelnek, ezért mindig keressen megfelelő szakembert, aki garanciálisan, megbízhatóan beépíti Önnek az ablakot. A modern megoldásoknak köszönhetően fa ablakok esetében már kell tartania a túlzott párásodástól sem, erről már a gyártás során gondoskodnak egy szilikon gumitömítés segítségével. A fa ablak alapanyagának megválasztása is nagy odafigyelést igényel, hiszen a gyengébb minőségű fa ablakok az idő előrehaladtával elvetemedhetnek, majd később el is repedhetnek. A már említett, megfelelő hang- és hőszigetelés elérése érdekében pedig érdemes minél nagyobb beépítési mélységet választani fa ablakunk számára.

Vásárolhat 68, 78, de akár 90 mm vastag keretet is fa ablaka számára, így lehetővé válik a feljebb említett 3 rétegű üveg beépítése is. Érdemes szakember véleményét kikérni az ablak nyithatóságával kapcsolatban is, hiszen manapság mindenféle méretű és nyithatóságú ablak közül választhatunk szintén az egyedi és modern megoldásoknak köszönhetően. Őrizze meg otthona természetességét, és ne mondjon le a modern kor adta lehetőségekről sem! Legyen természetes, barátságos a lakása, emellett spóroljon is a fűtésszámlán, akadályozza meg a felesleges hőveszteséget! Válasszon fa ablakot és nyílászárót lakása bármelyik helyiségébe, garanciával, szakszerű beépítéssel!