Felejthetetlen vitorlázás a Balatonon!

Ha nyár, akkor mindenképp Balaton! Hiába utaznak sokan a közeli tengerpartokra a hőség beálltakor, a Balatoni pancsolás utánozhatatlan hangulatát nem tudja utánozni egyik tengerpart sem. Ha számodra is a Balaton a Riviéra, akkor ideje egy újabb szögből megismerni a magyar tengert!

Vitorlázás a Balatonon felejthetetlen élményeket nyújt! Ha eddig csak a partról vagy a sekély vízből szemlélted a vízen úszó vitorlásokat, akkor itt az ideje, hogy ne csak távolról nézd őket, hanem testközelbe kerülj egy vitorlással! Ha nem rendelkezel saját vitorlással és engedéllyel, akkor a hajóbérlés vezetővel jelenti számodra a megoldást. Így megtapasztalhatod a vitorlázás semmihez sem hasonlítható, szabadságot adó érzését. A vitorlázást élvezheted a pároddal, barátaiddal, sőt akár csapatépítés helyszínéül is szolgálhat. A Phoenix vitorláshajó kényelmében és látványában is különleges. Harminc fő befogadására alkalmas, így tökéletes az előbb említett csapatépítésre, de akár osztálykirándulásra is nagyszerű program, amit a gyerekek sokáig fognak emlegetni.

Vitorlázás a Balatonon

Vitorlázás a Balatonon

A vitorlázás elhozza neked a szabadság és a boldogság őszinte érzését. A szél, a víz, a nap és a hullámok igazán különleges, egyedülálló légkört teremtenek. Nem túlzás kijelenteni, hogy a vitorlázás során egynek érezheted magad a hullámokkal és a hajóval. Ha eleged van a mindennapos mókuskerékből és szeretnél kiszakadni a szürke hétköznapokból, akkor a vitorlázás a tökéletes program számodra! A Phoenix egy igazán különleges hajó, amelynek fedélzetén már rengeteg embert élte át a vitorlázás nagyszerű élményét! Ha szeretnél bővebb információkat megtudni a különleges Phoenix hajóról és történetéről, esetleg elérhetőségre van szükséged, akkor mindenképp látogass el a yachtparty.com weboldalra!