Felejtse el a haspuffadást, ismerje meg a Degasint!

A haspuffadás az a kellemetlen jelenség ami mind a férfiakat, mind a nőket egyaránt érinti. A felfúvódásra való hajlam mégis a férfiak körében gyakoribb. Természetesen a puffadás és a bélgázok távozása egy teljesen természetes jelenség. A napi többszöri távozás sem ad okot aggodalomra, mindez teljesen normális, avagy nagyon ritkán jelent egészségügyi kockázatot. Mindettől függetlenül mégis igen kellemetlen.

A haspuffadás leggyakoribb okai sokfélék lehetnek. A lenyelt levegő, a szénsavas italok fogyasztása, de a rágógumizás, vagy a dohányzás közben lenyelt levegő is kiválthatja. A puffadást okozó ételek között meg kell említeni a babot, a káposztát, a hagymát, a brokkolit, a retek, de még a lisztet is. A laktóz intolerancia következményeként ugyancsak megjelenhet a haspuffadás. Szerencsére a puffadást keltő ételek, a szénsavas, cukrozott üdítők minimálisra csökkentése, a nyugodt körülmények között való étkezés, valamint a rendszeres testmozgás segíthet.

Haspuffadás

Haspuffadás

Amennyiben viszont szeretne biztosra menni, a haspuffadást végleg leakarja győzni, akkor meg kell ismernie a Degasin orvostechnikai eszközt, amelynek hatóanyaga a szimetikon. A kapszulák hatékonyan gátolják, illetve lecsökkentik a bélgáz képződését, ami által pedig enyhítik a hasi- és bélpanaszokat. A Degasin nagy előnye, hogy a szimetikon hatásmechanizmusa tudományosan is bizonyított. Kifejezetten magas hatóanyag tartalmának köszönhetően pedig elég csak a főétkezések előtt bevenni belőle egy szemet.

A haspuffadás ellen válassza a Degasint, mely egyszerű és biztonságos, ellenben rendkívüli hatékonysága biztosan elnyeri a tetszését. Az általunk ajánlott készítmény igen jól tolerálható, mivel nem szívódik fel a bélből, arról nem is beszélve, hogy igazán alacsony az ára. Tegye próbára!