Festmény felvásárlás a Lánchíd Galériában!

Nincs is szebb egycsodálatos festménynél, amin hosszan elmerenghet az ember a mondandóján, színvilágán elmélkedve. Viszont az is tény, hogy nem mindenki rajong a művészetekért, számukra a festmények nem értéket, inkább helyfoglaló tárgyakat jelentenek, így nem csoda, ha inkább túl akarnak adni rajtuk.

[wp_ad_camp_1]

Festmény felvásárlás – Általában a hagyatékból megmaradt antik festményekkel nem tudnak mit kezdeni az emberek. Vannak, akik eladják őket, míg mások inkább a padlásra viszik és hamar elfeledkeznek róluk. Pedig némelyik festmény komoly értékkel bír, így, ha értékesíteni, akkor nagy összeg üthetné a markát. Éppen ezért, ha biztosan tudja, hogy az adott festménynek nem veszi hasznát, nem szeretné kitenni a falra és azt sem bánná, ha többet nem látná, akkor érdemes túladni rajta. Azonban az sem mindegy, hogy hol értékesíti a festményt, mert akár komoly összegtől is eleshet emiatt. Ha biztosra akar menni, akkor érdemes a Lánchíd Galériát választani, ahol azonnal készpénzzel fizetnek a festményért. Ha jó árat szeretne kapni a képért, akkor mindenképp a Lánchíd Galériát válassza!

Festmény felvásárlás

Festmény felvásárlás

A Lánchíd Galériában külföldi és hazai festők képeit egyaránt keresik, ráadásul kifejezetten magas árat fizetnek ezekért a képekért! A Lánchíd Galéria munkatársai több tízéves tapasztalattal rendelkező, megbízható szakemberek, akik az ügyfél igényeit tartják szem előtt. Ha hagyatékát szeretné pénzzé tenni, beleértve a festményeket is, akkor bővebb információkért a Lánchíd Galéria online platformjára érdemes ellátogatni, mégpedig a keszpenz-fizetes.hu weboldalra, ahol a hasznos információkon túl elérhetőséget is talál a Lánchíd Galéria munkatársaihoz kérdés esetén! De, akár személyesen is ellátogathat a galériába az I. kerület, Alagút utca 4 szám alatt!