Fiatalodjon meg a 11 soros HIFU kezelés által!

Az öregedést, illetve a ráncok megjelenését a legtöbb ember nehezen viseli. A nőkre ez főként igaz, de sok férfi is nehezen néz szembe az idő múlásával. A ránctalanító krémek, illetve a botox helyett érdemes valódi megoldást keresni, mint a HIFU kezelés.

HIFU kezelés tökéletes alternatíva a ráncok enyhítésére, illetve eltüntetésére, ha nem szeretné, hogy fájdalmas kezeléseknek alávetni magát. A botoxtól sokan tartanak, mivel könnyű átesni a ló túloldalára és a végeredmény maszkszerű, ijesztő lehet. A ránctalanító krémek a másik alternatíva, amivel sok nő él is, azonban a rossz hír, hogy nem igazán jár látványos eredménnyel, így sok reményt nem érdemes ezekhez a kozmetikumokhoz fűzni. A HIFU kezelésnek köszönhetően igazán látványos eredmény érhető el. A HIFU kezelés során a szakember mikro fókuszált ultrahangot használ, melynek segítségével olyan mélységbe juttatja a hőt, amennyire szükséges. A folyamat eredményeként megindul az elasztin és a kollagén termelés, melyek a bőr legfontosabb elemei közé tartoznak. A kezelés hatására a bőr sima és telt lesz, így a szövetek liftingje hatékonyan megvalósul.

Hifu kezelés

Hifu kezelés

Ha eddig hiába próbálkozott a ránctalanító krémekkel, a botoxtól és annak hatásától pedig tart, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljon egy igazán hatásos módszert. A HIFU kezelés igazán biztonságos, nem kell a mellékhatásoktól tartani. Mindössze átmeneti duzzanat, halvány bőrpír, gyulladt pattanások vagy bőrérzékenység jelentkezhet a kezelést követően. A kezelt felülettől függően mindössze egy-másfél órán át tart a kezelés, ha a szakember maximális lövésszámmal dolgozik. A kezelés után két hétig kerülni kell a kozmetikai eljárásokat, illetve célszerű legalább harminc faktoros fényvédőt használni. Bővebb információkat a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon talál!