Foci eb 2021 online

2020 elején a COVID-19 járványa Európában aggodalmat keltett a verseny tizenkét rendező városának játékosaira, személyzetére és látogatóira gyakorolt ​​potenciális hatása miatt.

[wp_ad_camp_1]

Foci eb 2021 minden részlete elolvasható a focieb2021.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és minden hasznos infót megtalál a foci eb-ről ami egy rajongót érdekelhet. Az UEFA március eleji kongresszusán, Aleksander Čeferin, az UEFA elnöke szerint a szervezet bízott abban, hogy kezelni lehet a helyzetet, míg Theodore Theodoridis főtitkár kijelentette, hogy az UEFA fenntartja a kapcsolatot az Egészségügyi Világszervezettel és a nemzeti kormányokkal a koronavírus miatt. A futballra gyakorolt ​​hatás a hónap későbbi szakaszában nőtt, mivel számos hazai és UEFA meccs kezdődött zárt ajtók mögött. 2020. március 13-ig az UEFA soron következő mérkőzéseit elhalasztották, míg a főbb európai bajnokságokat felfüggesztették, köztük a Bundesliga, a La Liga, a Ligue 1, a Premier League és a Serie A bajnokságokat is. Az UEFA 2020. március 17-én videókonferenciát tartott 55 tagszövetségének képviselőivel, a FIFPro képviselőjével, valamint az Európai Klubszövetség és az Európai Ligák igazgatóságaival együtt megvitassák a hazai és európai versenyek – köztük az Euro 2020 megrendezését.

Foci eb 2021

Foci eb 2021

A találkozón az UEFA bejelentette, hogy a tornát a következő évre halasztják, javasolva, hogy 2021. június 11. és július 11. között tartsák. A halasztás lehetővé tette az érintett országok közszolgáltatásaira nehezedő nyomás csökkentését, ugyanakkor helyet is biztosított a szezonjuk befejezése érdekében felfüggesztett hazai európai bajnokságok naptárában. A következő napon a FIFA Tanács Elnöksége jóváhagyta a FIFA Nemzetközi meccsnaptár dátumváltozását. 2020. április 23-án az UEFA megerősítette, hogy a bajnokság továbbra is UEFA Euro 2020 néven lesz ismert. További részleteket a focieb2021.hu weboldalon talál.