Födémzsalu kedvezményesen megvásárolható online!

A zsaluzat az építkezés teljes szakaszában megfelelő hozzáférést és munkafelületeket kínál, amelyek jelentősen növelik a dolgozók állványzatának biztonságát. A zsaluzás jelentősen csökkenti a projekt időrendjét és költségeit azáltal, hogy lerövidíti a munkaidőt, ami azt jelenti, hogy teljesítheti költségvetési igényeit.

Födémzsalu várja önt is online a peri.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket még ma és megtalálhatja teljes födémzsalu készletünket az árakkal és a kiszállítási részletekkel együtt. A zsaluzat az a forma, amelybe a betont öntik, ez egy általános kifejezés. Általában fából vagy acélból készül, de készülhet más anyagokból is igény szerint. A zsaluzat szilárdságának és a hozzá tartozó álfalnak elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy jelentős torzulás nélkül elviselje a nedves beton súlyát. A zsaluzatot általában akkor távolítják el, amikor a beton kellő szilárdságot nyert, bár bizonyos körülmények között a helyén is maradhat (tartós zsaluzat). Bár a fa és az acél a leggyakrabban használt anyagok födémzsaluzáshoz, számos más anyagot is használnak, főleg speciális alkalmazásokhoz.

Az acélzsaluzat vékony acéllemezekből készült panelekből áll. Az acélzsaluzat manapság népszerű, mert hosszú élettartamot és jobb szilárdságot biztosít. Az acélpanel egységek egymáshoz rögzíthetők megfelelő bilincsekkel, anyákkal és csavarokkal. Az acélpanel bármilyen moduláris formában és méretben elkészíthető. Leggyakrabban ezt a típusú födémzsaluzatot körkörös és íves szerkezetekhez használják. Az alumínium zsaluzat hasonló az acélzsaluhoz. Ez a fajta zsalu könnyebb, mint az acélzsalu, mivel az alumínium alacsony sűrűsége miatt könnyebb, mint az acél. Ez a fajta zsaluzat gazdaságos, ha az építőiparban nagy számú ismétlést hajtanak végre. Bővebb leírásért keresse fel bátran a peri.hu weboldalt.