Fogkő eltávolítás az egészséges fogínyért

Az egészséges fogak látványa pozitív első benyomáshoz vezet, ráadásul Ön is sokkal magabiztosabban fog mosolyogni. Fogkőlevétel által fogai egészségesebbek, esztétikusabbak lesznek, így érdemes élni ezzel a lehetőséggel, a csodaszép mosoly érdekében.

[wp_ad_camp_1]

Fogkő eltávolítás ultrahangos készülékkel történik a Budapest Dental kiváló fogorvosai által. Az ultrahang segítségével a kövek kíméletesen módon lerobbanthatóak a fogak felszínéről anélkül, hogy a zománc megsérülne. Fontos, hogy a bármilyen fogászati kezelésről is legyen szó, az első lépés az esetlegesen fennálló ínygyulladás megszüntetése. Ezáltal garantálható, hogy az elkészült munka tartós lesz. A fogkőről érdemes tudni, hogy a fogágy ellensége, az ínygyulladás és az ínyvérzés egyik elsődleges okozója. A fogkő a fogakon maradó lepedékből és a nyálban oldott ásványi anyagokból jön létre. Ha a fogkő hosszú ideig a fogakon marad, akkor a fogágy pusztulását, illetve a fogak meglazulását okozhatja, így fontos, hogy mielőbb el legyen távolítva. Ahhoz, hogy fogai egészségesek legyenek és a fogkő el legyen távolítva, mindössze fél évente kell körülbelül fél órát eltölteni a fogorvosnál.

Fogkő eltávolítás

Fogkő eltávolítás

Ha valóban profi szakemberekhez akar fordulni, akkor érdemes a Budapest Dental nagy tudással rendelkező, tapasztalt szakorvosait választani, akik profin ellátják. Érdemes ellátogatni a Budapest Dental online platformjára, a budapestdental.hu weboldalra, ahol a csomagajánlatokat is meg tudja tekinteni, valamint bővebben tud tájékozódni. A budapestdental.hu weboldalon minden hasznos információt megtalál a fogkőről. Ha ápolt, egészséges fogakra vágyik, akkor válassza a Budapest Dental-t és a kiváló szakorvosokat. Bővebb információkat a www.budapestdental.hu weboldalon talál!