Forma 1 hírek minden nap

Ha igazán átfogó és folyamatosan frissülő Forma 1-es hírportált keres, akkor jó helyen jár a vezess.hu weboldalon, hiszen itt rengeteg cikket olvashat majd a száguldó cirkuszról nap mint nap, és csapatunk igyekszik mindig a legfrissebb híreket hozni önöknek.

[wp_ad_camp_1]

Forma 1 újdonságok és hírek olvashatóak a vezess.hu weboldalon tehát keressen fel minket, ha ön is többet szeretne megtudni a száguldó cirkuszról, és nálunk exkluzív híreket, kulisszatitkokat, érdekességeket és izgalmas híreket olvashat majd minden nap, így semmiről sem maradhat le, ami ezzel az igen népszerű sportággal kapcsolatos. Weboldalunkon elolvashatja a legfrissebb híreket a csapatokról, a versenyekről, a pilótákról, a köztük levő konfliktusokról, és rengeteg extra tartalmat is találhat majd ha ide kattint. Weboldalunkon arra is lehetősége lesz, hogy átböngéssze a teljes Forma1-es versenynaptárat. Ha ön sem szeretne lemaradni a hírekről és az információkról, akkor nem kell messzire mennie, csak rákattintani weboldalunkra, és itt mindent megtudhat.

Forma 1

Forma 1

Rengeteg érdekes hír várja majd önt a vezess.hu weboldalon, például arról is olvashat, hogy Max Verstappen nem engedi meg a csapatának, hogy Ricciardo helyett Carlos Sainz üljön az autóba, hiszen nemrégiben kiderült, hogy Ricciardo jövőre már nem a Red Bull pilótája lesz, hanem átigazol a Renault-hoz és 2020-ra is aláírt. Ricciardo részben a pénz miatt, részben pedig amiatt igazolt el, hogy véleménye szerint a Red Bull Verstappen köré szeretné teljesen felépíteni az istállót, vagyis mellette mindenki más csak másodpilóta lehet, ő pedig semmiképp  nem szeretne második lenni. A hírek szerint Verstappen nem engedi hogy a spanyol Sainz legyen a csapattársa, pedig sokkal egyszerűbb lenne a csere, hiszen Ricciardo menne a Renault-hoz, Sainz pedig onnan igazolna át a Red Bullhoz.