Francia síterepek és üdülőhelyek a téli időszakban

Élvezze a síelést a határozottan modern üdülőhelyek és pályák felé a francia Alpok számos, egymással összefüggő síterületének egyikén. A 3 Vallees 600 km-nyi összekapcsolt pályája és más pályáknak köszönhetően számos lejtőt élvezhet. A síterületek rendszeresen fejlesztik és korszerűsítik létesítményeiket, ami általában a sífelvonók fejlesztését jelenti. Ez gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a hegyre való utazást.

Meseszép francia síterepek várják az axa-assitance.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tudjon meg mindent még ma a szebbnél szebb üdülőhelyekről. Franciaország mindig jó, ha síelni indul a magaslati üdülőhelyekhez. Vannak olyan síterepek, amelyeket Franciaországban gleccser síeléssel kínálnak, amelyek annyira havasak, hogy nyári síelést is kínálnak, ilyen a Tignes és Les Deux Alpes. A világ legnagyobb síterülete, a 3 Valleys ad otthont Európa legmagasabb síterepének, a Val Thorensnek. A környék más, alacsonyabb üdülőhelyei is élvezhetik ezt a garantált síelést itt, például Saint Martin, La Tania és Brides Les Bains kiváló liftkapcsolatainak köszönhetően. Gyakran találhat nagyszerű ajánlatokat az alsóbb üdülőhelyekre, ha hajlandó elkapni egy liftet. A Chamonix-völgy egy másik jó választás a garantált hótakaró számára.

Chamonix közel 2850 méterrel a város felett (1035 méter magasan) kínál síelést a híres Bossons és Mer de Glace gleccserek örök hó és jég földjére. A Peak Retreats összes üdülőhelye fantasztikus kapcsolatokat kínál a világ legjobb síterületeihez. A francia Alpok évről évre történő fejlődése modernizációt és a legújabb technológiát hozza a pályákra; beleértve a gyorsabb, kényelmesebb felvonókat, valamint a havas lehetőségeket. Bővebb leírásért és információkért mindenképpen megéri benézni az axa-asssistance.hu weboldalra.