Fülbelövés biztonságosan és teljesen fájdalommentesen

A minőségi füllyukasztásnál több szempont is mérvadó lehet, de a legfontosabb talán mégis az, hogy legyen teljesen fájdalommentes, tökéletesen precíz és gyors, valamit maximálisan higiénikus is. Hogy mindezen elvárások maradéktalanul teljesüljenek, válassza Ön is az amerikai Studex fülbelövési rendszert!

[wp_ad_camp_1]

A Studex egy olyan precíziós fülbelövési eszközöket gyártó márka, aminek a központja az Amerikai Egyesült Államokban, Los Angelesben van. Már 40 éve élvezi ügyfelei és partnerei bizalmát és a világszerte töretlen népszerűségét a füllyukasztás terén, hiszen mindig csakis a legjobbat nyújtja ügyfelei részére. Minden egyes fülbelövési eszközt és ékszert szigorúan ellenőriznek és csakis a minőség ellenőrzés után bocsájtják piacra a termékeiket, ezért aki Studex terméket vásárol, az biztos lehet benne, hogy jó döntést hozott.

Fülbelövés a Studex készülékkel

Fülbelövés a Studex készülékkel

Az általa szabadalmaztatott fülbelövési rendszer alapja tulajdonképpen az, hogy szinte minden egyazon pillanatban történik. A fülbevaló egy steril buborék csomagolásban van és ezt fogják a gépbe helyezni. Így az ékszer fogja majd elvégezni a fülbelövést, azaz egyszerre kerül a fülbevaló a fülbe és egyszerre lyukasztják ki a fület, valamint a rátét is azonnal a helyére kerül. Ez a füllyukasztási módszer hihetetlenül gyors és mivel minden azonnal történik rendkívül percíz is, általa nem lehet hibát véteni. Mivel annyira gyorsan történik minden, hogy szinte észre sem lehet venni, ezért egyáltalán nem okoz fájdalmat még a fül legérzékenyebb, porcos részein sem. A higiéniai elvárásokat, pedig messze felülmúlja, így mindenki számár biztonságos megoldást nyújt, hiszen a fülbevalók előre sterilizált kapszulái,úgy kerülnek a készülékre, hogy soha nem érintkeznek a szakember kezével, csak a füllyukasztást igénylő páciens fülével.

Válassza Ön is fantasztikus Studex System 75 fülbelövési rendszert és akkor biztos lehet benne, hogy minden elvárásnak és még a legkényesebb igényeknek is tökéletesen megfelel! Keresse partnereinket, tehát azon szakemberek segítségét a füllyukasztáshoz, akik a legjobbat biztosítják e téren az Ön számára is!

Forrás: Fülbelövés