Fülöpjakabon terem a magyar biogomba

Fülöpjakab az elmúlt években igen híres kis település lett sokak körében. Itt él családjával Gyöngyösi Sándor, aki hazánkban elsőként megvalósította a gyógygombák nagyüzemi bio termesztését.

[wp_ad_camp_1]

A fülöpjakabi farmon elsőként a ganoderma gyógygomba (magyarul pecsétviasz gomba) bio termesztését sikerült megvalósítani, több évnyi kemény munkával. A ganoderma a legismertebb és legkeresettebb gyógygomba, nagyon sok jó hatását leírták már, az utóbbi években több ezer tudományos közlemény jelent meg gyógyító hatásáról, melyek nagy részét már őseink is kitapasztalták. Így használták gyulladások esetében, vérnyomás problémák, vércukor problémák esetében is, s az utóbbi években a daganatos betegek és egyéb csökkent immunitású betegek is előszeretettel alkalmazzák.

Bio gombák

Bio gombák

A fülöpjakabi bio ganoderma őrlemény vízben feloldva is fogyasztható, de a betegek leginkább joghurtba beletéve fogyasztják. A bio ganoderma őrleményt bio joghurtba érdemes beletenni, mely épp úgy, mint a biogomba, adalékoktól és tartósítószerektől mentes. Mi a SPOONZ bio joghurtját ajánljuk hozzá, mert ebben a joghurtban pre- és probiotikumok is helyet kaptak, s a prebiotikumként benne lévő inulin daganatos betegeknél való használata kifejezetten pozitív hatású lehet. A probiotikumok pedig segítenek helyreállítani a betegek bélflóráját, s ezzel hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, hisz tudjuk jól, hogy az immunrendszerünk nagyobbik része a bélrendszerből származik.

A bio ganoderma mellett a bio shiitake gomba nagyüzemi termesztése is a közelmúltban megvalósult Fülöpjakabon.

A gyógygombák rendszeres fogyasztása hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez, hisz már őseink is a erre használták őket!
A Vitaldepo Webáruházban ezek a csodás gyógygombák megvásárolhatók, sőt orvos-természetgyógyászunk, Dr. Dóda Ildikó segít Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb természetes kiegészítő terápiát!