Futószőnyeg akciós áron!

Minden lakásban szükség van a szőnyegekre a kényelem és az esztétikum miatt is, hiszen nagyon szépen azok a lakások, amelyekben a szőnyeg passzol például a fal színével. A futószőnyegeket kifejezetten folyosók számára találták ki, és weboldalunkon, a dizon.hu-n több száz ilyen magas minőségű futószőnyeg közül válogathat, amelyek most ráadásul akciós áron kaphatóak, ezért érdemes rájuk lecsapni.

[wp_ad_camp_1]

Kiváló minőségű futószőnyeg rendelhető rendkívül kedvezményes áron a dizon.hu weboldalon. A Lenóra Bordó Futószőnyeg egy 67 cm széles futószőnyeg, amely tökéletes lehet például egy olyan folyosón, ahol piros a fal színe. A szőnyeg úgy néz ki mint egy valóságos futótűz, és igazán vidám, illetve jó hangulatot teremt minden lakásban. Akár sötétebb szobákban vagy folyosókon is megállja a helyét, hiszen ott is képes melegséget sugározni. A Messzua Bézs Futószőnyeg igazán finom és elegáns bézs színének köszönhetően. A szőnyeg emlékeztetheti önt egy homokos tengerpartra, és bármelyik helyiségbe is tegye azt, ott garantáltan ízlésességről és eleganciáról fog árulkodni.

Futószőnyeg

Futószőnyeg

A Ráhel Barn Futószőnyeg egy szintén 67 cm széles darab, amelyen keverednek a klasszikus színek, így szinte minden lakásban és minden helyiségben igazán ízlésesen mutat. A barna futószőnyeg két szélén egy-egy sor minta van, így minden lakást feldobhat és feldíszíthet ezekkel a vidám de mégis elegáns mintákkal. A szőnyeg 100% polipropilénből készült. Ha kérdése van bármelyik termékünkről, akkor vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@dizon.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 509 2418 telefonszámot. További információkért és bővebb leírásért ne habozzon, látogassa fel weboldalunkat a dizon.hu-t, és itt a teljes készletet is megtekintheti.