FVSZ – megéri csatlakozni!

Az FVSZ kapcsán a többség nem rendelkezik kellő információkkal, holott az FVSZ weboldalán rengeteg aktualitással találkozhat, valamint van annak előnye, ha az ember a Felnőttképzők Szövetségének tagjai.

[wp_ad_camp_1]

FVSZ, vagyis Felnőttképzők Szövetsége 1992-ben alakult. Kezdetben 42 tagszervezet részvételével alakult, napjainkra azonban ez a szám megtöbbszöröződött. A tagok közt említhetünk elsősorban vállalkozásokat, de egyetemek, iskolák és non-profit szervezetek is megtalálhatók köztük. A tagok egytől-egyig szem előtt tartják a minőségi felnőttképzést, továbbá komoly szakmai múlttal rendelkeznek. A Felnőttképzők Szövetsége folyamatosan tart tagfelvételt, így mindenki csatlakozhat, aki a szövetség szellemiségével azonosulni képes, valamint fontosnak tartja a minőségi képzést, akárcsak az FVSZ tagjai. A Szövetséghez való csatlakozás számos előnnyel jár, így érdemes elgondolkodni rajta. A Felnőttképzők Szövetsége ugyanis rengeteg támogatást és segítséget nyújt a tagok számára szolgáltatások formájában. Ilyen például az érdekképviselet, a szakmai konferenciák szervezése, a Microsoft oktatási licenceinek megrendelése éves előfizetéssel és még hosszan sorolhatnánk.

A Felnőttképzők Szövetsége a legrégebbi és egyben legnagyobb független hazai felnőttképzési érdekképviseleti szervezete (elnöke Zsuffa Ákos). Az FVSZ kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezik, ide értve önkormányzatokat, kamarákat, Országgyűlési bizottságokat, Kormányhivatalok Munkaügyi Főosztályait. A Felnőttképzési Szövetség képviselői megtalálhatók a fontosabb szakmai testületekben, így egyértelműen kijelenthető, hogy az FVSZ komoly véleményformáló erővel rendelkezik, így van beleszólása a fontosabb kérdésekbe. Bővebb információk az fvsz.hu weboldalon találhatók.