Géptároló online vásárlása néhány kattintással!

Az ovális 90 mm-es csőnek köszönhetően kevesebb alkatrészt kell összeszerelni a géptároló esetén, és növelhető az ívek közötti távolság. Az összeszerelést pedig még gyorsabbá teszi a szabadalmaztatott Richel hegesztésmentes kereszt. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Géptároló online elérhető a gravetti.hu weboldalon ezért mindenképpen nézzen be hozzánk ha géptárolót keres és nem szeretne túl sokat költeni. Tervezünk, gyártunk és fejlesztünk teljes géptároló- és menedékhelyi megoldásokat a mezőgazdaság, az építőipar és az ipar számára világszerte. Elkötelezettek vagyunk a nagy teljesítményű, megbízható és hosszú élettartamú megoldások mellett. Értékeink egyesítenek bennünket minden kezdeményezésünkben és döntésünkben: Amikor a Richel alkalmazottja ígéretet tesz, az egész csoport elkötelezett a kapott bizalom tiszteletben tartása mellett. Keményen dolgozunk, hogy megnyerjük és megőrizzük ügyfeleink és partnereink lojalitását őszinteséggel, etikával és az emberi értékek tiszteletben tartásával. Ízleljük a kihívásokat és a teljesítményt. A kemény munka, a bátorság és a küzdőszellem áll tevékenységeink középpontjában termékeink, szolgáltatásaink és az Ön elégedettségének továbbfejlesztése érdekében.

Hagyományaink vannak a növekedés terén a nemzetközi piacokon: a világgal és másokkal szembeni nyitott hozzáállásunk túlmutat határainkon és korlátjainkon. A nyitottság azt is jelenti, hogy meghallgatjuk ügyfeleinket. Az innováció és megoldásaink folyamatos fejlesztése kultúránk része. A géptárolóak és számos berendezésük specialistájaként a Richel Group A-tól Z-ig irányítja projektjét. A tervezési fázistól a marketingig hatékonyan és időben lefedjük a projekt minden fázisát. Amennyiben géptárolót keres jó áron, itt a helye a gravetti.hu weboldalra látogatva.