Gravírozott óra

Gravírozott óra időtálló minőségben

Kifinomult, elegáns, tökéletes vintage kiegészítők azok a zsebórák, amiket webáruházunkban igény szerint gravíroznak is. Zsebóra kollekciónk egy utazásra visz vissza a 19. századi gazdagságához. Arany tónusú, ezüst tónusú és itt-ott némi rózsa-arany mintákkal ellátott órákat rendelhet, amiket személyre szabhat. Találja meg azt a darabot, amitől ragyogni fog.

Gravírozott óra rendelhető a gravirexpressz.hu weboldalra látogatva, tehát megéri benézni hozzánk ha ön is különleges ajándékkal szeretné meglepni párját, vagy éppen édesapját. Emlékezzen különleges alkalmakra és más mérföldkőnek számító pillanatokra időtlen módon egy egyedi gravírozott zsebórával vagy órával. Legyen szó arról, hogy a vőfélyeinek köszöni meg, hogy önnel voltak az esküvő napján, vagy egy különleges emlékről Apák napjára, nálunk garantáltan megtalálja azt, amit keres, ráadásul ezek az órák olyasmik, amiket a megajándékozott valóban használni és élvezni fog. A klasszikus és valóban lenyűgöző zsebórák, amelyeket itt árulunk, prémium minőségű anyagokból készülnek, és kifogástalanul tervezték őket. A legtöbb ilyen zsebórán gravírozás biztosított. Mutassa meg a vőfélyeinek az elismerését ezzel a gravírozott zsebórával. Kínálunk kvarc és mechanikus zsebórákat egyaránt.

Gravírozott óra

Gravírozott óra

A gravírozott zsebórák egy gyönyörű ajándékot jelentenek, amelyet a megajándékozott sok éven át megőriz. Ezeknek a kvarccal működő zsebóráknak az elejére egy fénykép, a hátoldalára pedig egy név vagy idézet is lehet gravírozva. A zsebóra belső felülete előkészített, ami megakadályozza, hogy gravírozható legyen. Ezekre a zsebórákra gravírozható egy jókívánság vagy egy emlékünnep, amely dátumokról emlékezik meg. Így nyugdíjazási ajándék is lehet egy dolgozó kollégája számára, amelyet megtiszteltetésnek fog venni. További részletekért és bővebb leírásért keresse fel a gravirexpressz.hu weboldalt.