Greenautokolcsonzo.hu – gépjármű kölcsönzés elérhető áron!

Béreljen egy megbízható cégtől, jó műszaki állapottal rendelkező gépjárműveket, melyek mellé, ha igényel sofőrt is, még kauciót sem kell fizetnie.

[wp_ad_camp_1]

A http://greenautokolcsonzo.hu oldalon, kedvező áron bérelhet személyautót, kisteherautót, hűtőautót, illetve kisbuszt. Látogassa meg weboldalunkat, ismerkedjen meg kölcsönözhető járműveink típusaival, rendkívül alacsony árainkkal, és a korrekt feltételeinkkel. Ügyfeleink a bérlést 4 féleképpen megtehetik: személyesen a telephelyünkön, a honlapunkon keresztül az „árajánlatkérés” gombra kattintva, e-mailen vagy telefonon. Visszatérő ügyfeleinknek, illetve hosszabb távú kölcsönzés esetén, árainkat még kedvezőbben alakítjuk ki. Autóinkat tisztán adjuk át, a bérleti idő befejeztével, ugyanígy kérjük vissza.

Bérelje ki hűtőautóink egyikét, melyekkel minden hűtve szállítást igénylő árut eltud juttatni a kívánt helyre. Ezek a járművek több féle kialakítással, képességekkel és teherbírással rendelkeznek. Nálunk a bérlési folyamat gyors és egyszerű, így rövid idő alatt az ügyfelek rendelkezésére tudjuk bocsájtani a kiválasztott gépjárművet, ha esetleg a saját hűtőautójuk elromlott és azonnal szükség van annak helyettesítésére. Az állóhűtéses kocsikat remekül alkalmazhatja szabadtéri fesztiválokon, vagy esküvőkön, melyekben nagyobb mennyiségű ételt, süteményeket, húsokat tudnak biztonságban tárolni és szállítani egyaránt. Hűtőautóinkat éttermeknek, cukrászdáknak alapanyag-beszerzéshez, kitelepüléshez, rendezvényekre ajánljuk. Ha felkeltettük érdeklődését, illetve szeretné kérdéseit feltenni, hívja ügyfélszolgálatunkat a hét minden napján, a +36 30 229 4100-as telefonszámon, vagy jöjjön el személyesen budapesti telephelyünkre a Pesti út 4.-es szám alá.