Gumball játékok a legjobb helyről, a legjobb áron!

A Gumball csodálatos világa egy brit-amerikai animációs televíziós sorozat, amelyet Ben Bocquelet készített a Cartoon Network számára. Elsősorban a Cartoon Network Studios Europe gyártotta, először 2011. május 3-án sugározták és 2019. június 24-én fejezték be.

[wp_ad_camp_1]

Gumball játékok rendelhetők a jatektenger.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron ezért itt a helye nálunk és itt mindent megtudhat róluk, valamint a rendelésről is. A sorozat a 12 éves Gumball Watterson, egy kék macska és az aranyhal legjobb barátjáról szól, valamint örökbefogadott testvéréről, a 10 éves Darwinról. A sorozat az ő életüket járja körül, akik középiskolába járnak a kaliforniai Elmore kitalált városában. Gyakran vesznek részt a város különböző csínytevéseiben, amelyek során kapcsolatba kerülnek családtagjaikkal – Anais nővérükkel, Nicole anyukájukkal és Richard nevű apjukkal, valamint sok más mellékszereplővel. Bocquelet a sorozat számos szereplőjét a korábbi kereskedelmi munkája elutasított karaktereire alapozta, és a „családi műsorok és az iskolai műsorok” keverékével alkotta meg az alapelemeit, amelyek iránt a Cartoon Network komoly érdeklődést mutatott.

Gumball játék

Gumball játék

Ez az első sorozat, amelyet a Cartoon Network Studios Europe (más néven Great Marlborough Productions, Inc. és korábban Cartoon Network Development Studio Europe néven ismert) készített, és az írországi Boulder Media Limited-szel és a Dandelion Studios-szal közösen gyártják. A sorozat egyik egyedülálló vonása a stiláris egység hiánya. A karaktereket többféle stílus és technika (stilizált hagyományos animáció, bábjáték, CGI, stop motion, Flash animáció, élőszereplős stb.) felhasználásával tervezik, filmezik és animálják. Amennyiben megrendelné a gumball szereplőket, például Nicole-t vagy Richardot, keresse fel a jatektenger.hu weboldalt.