Gyógygomba beszerzése kedvező áron

A Coprinus comatus egy gyakori gomba, amelyet gyakran látni a pázsiton, kavicsos utakon és hulladékterületeken. A fiatal gyümölcstestek először fehér hengerként tűnnek fel a földből, majd a harang alakú sapkák kinyílnak, ebből les a coprinus comatus gomba. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Gyógygomba és coprinus comatus kínálat vár minden kedves érdeklődőt a gyogygomba-tea.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és itt mindent megtalál ami csak érdekelheti a gyógygombákkal kapcsolatban. A gombák sapkái fehérek és pikkelyekkel borítottak – innen származnak a gomba köznevei. A kupak alatti kopoltyúk fehérek, majd rózsaszínűek, majd feketére színeződnek, és spórákkal töltött fekete folyadékot választanak ki (innen a „tintasapka” elnevezés). Ez a gomba szokatlan, mert a szedés vagy a spórák lerakása után néhány órán belül elfeketedik és feloldódik. Fiatal korában kiválóan ehető gomba, feltéve, hogy hamarosan elfogyasztják a begyűjtést követően. Ha hosszú távú tárolásra van szükség, akkor a mikrohullámú sütés és párolás lehetővé teszi, hogy a gombát néhány napig hűtőszekrényben tároljuk vagy fagyasztjuk.

Továbbá, ha a gombát egy pohár jeges vízbe helyezi, egy vagy két napig késlelteti a bomlást, így az embernek van ideje belefoglalni őket az étkezésbe. A fiatal gombák ehető gombák, de hamarosan össze kell gyűjteni őket, mivel a fekete területek gyorsan megkeserednek. Íze enyhe, a főzés nagy mennyiségű folyadékot termel. Néha használható gombalevesben is. Amennyiben még többet tudna meg a gyógygomba kínálatról és a coprinus comatus gombáról, itt a helye nálunk a gyogygomba-tea.hu weboldalon. Weboldalunkon talál majd elérhetőséget is, így bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha kérdezni szeretne tőlünk a gyógygomba kínálatról.