Gyors és megbízható webtárhely jó áron!

A webtárhely egy olyan szolgáltatás, amely tárhelyet biztosít a webhelyét alkotó fájlok, valamint a szoftver, a fizikai hardver és a hálózati infrastruktúra számára, amely elérhetővé teszi webhelyét mások számára az interneten.

Webtárhely kedvező áron várja az awh.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és mindent megtudhat a webtárhely szolgáltatásokkal kapcsolatban.  A megosztott tárhelyszolgáltatásnál a tárhelyszolgáltató egyetlen számítógépen tárolja az Ön webhelyét és számos más társbérlőt – Ön megosztja a CPU-t, a memóriát, a tárterületet és a webszerver-szoftvert. Mivel ezeket az erőforrásokat más webhelyek tulajdonosaival osztja meg, kevesebbet kell fizetni értük. Azonban annak ellenére, hogy az egyetlen megosztott számítógép általában nagyon erős, a váratlanul nagy forgalom az egyik hosztolt webhelytől megfoszthatja a többiek erőforrásait, és drámaian lelassíthatja őket. Ezen túlmenően, ha az egyik webhelyet vírus vagy biztonsági támadás éri, a kiszolgáló többi webhelye sebezhető lehet. A megosztott tárhely jó választás személyes webhelyekhez, személyes blogokhoz, kis, nem tranzakciós üzleti webhelyekhez (pl. kreatív portfólióhoz) vagy nem üzleti webhelyekhez.

Webtárhely

Webtárhely

A VPS-tárhely szolgáltatásban webhelye saját dedikált virtuális szervert kap. A megosztott tárhelyhez hasonlóan itt is megosztja egyetlen számítógép hardver-erőforrásait (a legtöbb esetben), de sokkal kevesebb társbérlővel osztja meg azokat, és az ő problémáik – a biztonság megsértése, összeomlás stb. – sokkal kisebb valószínűséggel érintik az Ön webhelyét. A VPS-sel általában teljes irányítása van az operációs rendszer, a CMS és más szoftverek felett, így jobb választás egyéni webalkalmazások vagy webalapú szoftverek (Software-as-a-Service vagy SaaS) tárolására. Bővebb leírásért megéri benézni az awh.hu-ra.