Gyors terhességi kalkulátor alkalmazás

Ha a terhességről van szó, akkor nagyon fontos esemény a peteérés vagy ovuláció, hiszen a termékenység ebben a szakaszban nyilvánul meg. Az ovuláció a menstruáció kezdete utáni két hétben következik be. Érdemes ismerni a menstruáció kezdetét, hiszen ebből az adatból sok mindent tudhat majd meg. Bővebben a terhességről a foglaljorvost.hu-t.

[wp_ad_camp_1]

Terhességi kalkulátor alkalmazás használható a foglaljorvost.hu weboldalon ezért érdemes benézni hozzánk ha ön is azt szeretné megtudni, hogy mikorra várható a szülés, vagy hogy éppen hányadik hétben van. Ehhez csak meg kell adnia a kalkulátornak a ciklus hosszát és az utolsó menstruáció dátumát, a kalkulátor pedig azonnal elkezdi a számításokat. A terhességről sok dolgot meg lehet tudni azáltal, hogy ismeri a menstruációs adatokat, vagyis tudnia kell a menstruáció kezdetét és a ciklus hosszát, ami általában 28 nap, de van akinél 27 és van akinél 29, hiszen mindenkinek más a szervezete. A ciklust a vérzés kezdetétől a másik ciklus kezdetéig szokták számítani.

Terhességi kalkulátor alkalmazás

Terhességi kalkulátor alkalmazás

Ha még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni a terhességi kalkulátorról, vagy arról, hogy hogyan foglalhat időpontot különböző szakterületű orvosoknál, mindenképpen keresse fel weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t és itt mindent megtudhat majd a terhességről is, tehát igazán hasznosnak fogja találni weboldalunkat. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a kalkulátorról, a terhességről és az időpont foglalásról ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 700 1494 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az office@foglaljorvost.hu e-mail címen és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd. Nézzen be weboldalunkra, ha ön is meg szeretné tudni a terhességi pontos dátumát és a szülés idejét, és nem fogja megbánni.