Ha a hajós munka érdekli, nálunk a helye!

Elismert cégünk, a Crew Agency Kft. egy olyan professzionális közvetítő iroda, mely az Ön munkavállalói szándéka és külföldi partnereink között teremt kapcsolatot, avagy összehozzuk a keresletet a kínálattal. Több éves tapasztalat és igazi szakértelem áll munkánk mögött, hiszen közvetítő tevékenységünket már 1998 óta végezzük, azóta is töretlen sikerrel. Nem véletlen tehát, hogy mára Magyarország egyik legkeresettebb ügynökségévé váltunk.

[wp_ad_camp_1]

Cégünk fő tevékenysége a személyszállító luxushajókra vendéglátó, illetve szállodaszemélyzet közvetítése, azaz hajós munka ajánlat közvetítés. Nagy óceánjárókra, valamint európai folyamokon közlekedő hajókra való közvetítéssel a legjobb munkákat szerezheti meg általunk, így ha szívesen vállalna olyan munkát, ami utazással jár, ami által körbe utazhatja a világot és ami még jól is fizet, akkor mi készséggel állunk rendelkezésére.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy úgy szélesítsük partnereink számát, hogy minden nálunk jelentkezőnek, akik megfeleltek a kritériumoknak jól fizető munkát közvetítsünk, beszéljen akár angolul, akár németül. Mindent megteszünk azért, hogy nálunk megtalálja a hajók munkaerő kínálata között az Ön számára ideális pozíciót.

Hajós munka

Hajós munka

A hajós munka persze némi követelménnyel is jár. Éppen ezért feladatunk az is, hogy felmérjük az Ön képességeit és hogy az eredmény függvényében olyan pozíciót találjunk, ahová a tapasztalata, nyelvtudása alapján a leginkább alkalmas, az adott munka elvégzésére elegendő a tudása. Tapasztalt ügynökségünk emellett teljes körű ügyintézést is nyújt, tehát papírjainak intézését mi vállaljuk.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a hajós munka, az a munka, ami érdekli, melyet szívesen elvállalna, mely által úgy érzi ott lehet, ahol mindig is lenni akart! Minden állunk rendelkezésére, várjuk jelentkezését és bízunk benne, hogy Ön is elégedett lesz az általunk nyújtott szolgáltatásokkal!