Ha biztosra akarsz menni, akkor irány a Nortyx hangstúdió!

Ha biztosra akarsz menni, ha az a célod, hogy a közönséged, a rajongóid elégedettek legyenek, avagy ne csak egyszer hallgassák meg zenéd, akkor várunk. A Nortyx azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Te zenekarodat sikeressé tegye olyan felvételekkel, melyek mindenki igényeit maximálisan kielégítik. Ha úgy érzed itt az ideje kitörni, Te magad sem szívesen hallgatsz olyan felvételeket, melyek otthon készültek, nálunk a helyed!

A prémium minőséget szolgáltató hangstúdió, avagy a Nortyx Audio, rádió kompatibilis hangfelvételeket biztosít, kellemes és nyugodt kertvárosi környezetben. Csapatunk szolgáltatások sokaságát kínálja, így amit egy hangstúdió megadhat, azt mi meg is adjuk. A kiváló minőségű zenekari hangfelvétel, a film- és reklámszinkronizálás, de még a mastering, restaurálás, digitális és analóg keverés is elérhető. Vállalkozásunkról tudni kell, hogy csakis jó minőségű mastering hardverekkel, illetve szoftverekkel dolgozik, így nem a kis stúdiókra jellemző élettelen hangzást állítjuk elő, hanem a legjobb hangzásvilágot.

Hangstúdió

Hangstúdió

A professzionalizmust adó Nortyx hangstúdió rendszertechnikáját nemzetközileg elismert hangmérnök segítségével alakítottuk ki, minden trükköt bevetettünk, amit lehet, azt mi megvalósítottunk. A hangstúdióban készült felvételekhez minőségi, eredeti márkás mikrofonokat és hangkártyát használunk. Egyidejűleg több bemeneten is tudunk hangszereket rögzíteni, azaz nem probléma a dobok felvétele tíz mikrofonnal sem.

Ha a legjobbat akarod, hogy Te magad is a legjobbat nyújthasd, akkor a Nortyx Audio hangstúdióban a helyed! Amennyiben hozzánk fordulsz, csak időpontot kell kérned és komoly technikai háttérrel rendelkező csapatunk máris készséggel áll rendelkezésedre, hogy olyan hangfelvétel készüljön, ami nem hagy kívánni valót maga után.