Ha erős immunrendszer, akkor egyértelműen goji berry!

A századik életévüket megérők aránya Kína azon részein, ahol fogyasztják a goji bogyót tizenhatszor nagyobb, mint az ország többi részé. Ez természetesen nem véletlen, hiszen egy olyan különleges növényről van szó, melyet a kínaiak szerint javasolt máj betegség esetén, látásjavításra, vágyfokozásra és immunrendszer erősítésre is. Látogasson el a http://goji-bogyo.biofitness.hu/ honlapra és ismerje meg ezt az erős antioxidáns és lícium forrást!

[wp_ad_camp_1]

A goji berry vagy már néven a goji bogyó hihetetlenül magas tápanyag tartalommal rendelkezik, de emellett a ma ismert növények közül a goji berry tartalmazza a legmagasabb mértékben a béta-karotint is, így a szem egészségének megóvásában és a szabadgyökök lekötésében egyaránt szerepet játszik a farkasbogyó. A farkasbogyó emellett képes megelőzni a rák kialakulását és a különféle daganatos megbetegedések fellépésének kockázatát is csökkenti.

A http://goji-bogyo.biofitness.hu/ weboldalon elérhető goji berry készítmény 19 fontos aminosavat és 21 nyomelemet tartalmaz, amelyek közül kiemelkedik a rákellenes germánium is, ami gyümölcsök esetében igazán ritka jelenség. A goji bogyóban továbbá megtalálható a lícium, rendkívül erős antioxidáns forrás, sőt mi több, ötszázszor annyi C-vitamint biztosít a szervezet számára, mint bármilyen más gyümölcs.

Goji bogyó

Goji bogyó

A goji berry javítja az emlékező képességet, mivel serkenti az agy működését, de pozitívan hat a prosztatára és menstruációra is, így fogyasztása kifejezetten javasolt mindenki számára, aki törődik az egészségével, aki szeretné megelőzni a betegségek kialakulását! Látogasson el webáruházunkba, a http://goji-bogyo.biofitness.hu/ online portálra és ismerje meg a farkasbogyót, melyek kedvező feltételek mellett könnyedén meg is rendelhet otthona kényelméből!