Ha infromatikai eszköz lízing, akkor Rentasystem!

Manapság már nem is tudnánk elképzelni a mindennapi életünket informatikai eszközök nélkül, hiszen nap mint nap használjuk őket.. Nagyon sokan vásárolnak ilyen eszközöket és a vásárlással kapcsolatos feltételek, lehetőségek is sokkal változatosabbak mint régen.

[wp_ad_camp_1]

Informatikai eszköz lízing a Rentasystem-től. Ilyen esetben arról van tulajdonképpen szó, hogy a Rentasystem megvásárolja a kívánt IT eszközt, majd bérbe adja. Az IT, informatikai eszközök rugalmas, gyors, tartós bérletben történő finanszírozására ad lehetőséget. Ennek az időtartalma maximum 60 hónap, de a legtöbb esetben 24-36 hónap a futamidő. A futamidő mellett pedig fix havi díjjal és nem utolsó sorban pedig áfa-visszaigénylési lehetőséggel. Ez a megoldás azért jó, mert a havi bérleti díjak tartalmazzák a biztosítást is. A Rentasystem cég vezetője már több mint tizenöt éves tapasztalattal a háta mögött mindig a legjobb és legelőnyösebb megoldásokra törekszik. A cég folyamatosan fejlődik és a magas színvonal garantált. Az ügyfelekkel való kommunikáció és a lehetőségek ismertetése az ügyfélnek, mindig nagy hangsúlyt kapnak.

A Rentasystem-tartósbérlet egyik legfontosabb előnye, hogy szinte minden lehetséges üzleti területen igénybe vehető sokszor olyanokban is, amikre talán sokan nem is gondoltak volna. A tartós bérletről tudni kell, hogy nem kell lekötni jelentős pénzügyi erőforrásokat, miközben a bérelt eszközök  első lépéstől értékeket termelnek. Hogyha többet meg szeretne tudni a témával kapcsolatosan, akkor látogasson el a rentasystem.hu weboldalra. Abban az esetben ha bármilyen kérdése lenne az informatikai eszköz lízingről, forduljon bizalommal az itt dolgozókhoz és hívja a 06 1 585 8000-ás telefonszámot, vagy írjon emailt az email címünkre.