Ha kozmetikus vagy, szállj hajóra!

Nem kell azonnal aggódnod, ha nem találsz munkát, ha eddig egyetlen lehetőség sem nyerte el a tetszésed. Csapatunk, a Crew Agency ugyanis remek ajánlattal, illetve munkalehetőséggel vár, ha kozmetikus végzettséged van, ha értesz ahhoz, amit csinálsz, ha szeretsz utazni, ha szeretnéd körbejárni a legnagyobb óceánokat. A hajós munka számos dologban különbözik a többi munkától, de megannyi olyan dolgot is tud kínálni, ami miatt megéri megpróbálni.

[wp_ad_camp_1]

A kozmetikus pozíció a Mein Schiff óceánjáró hajón nagyszerű munka ajánlatot jelent, amennyiben persze adott a kozmetikus végzettség. Ma már számos emberke foglalkozik különféle kezelésekkel, így nem is egyszerű érvényesülni ezen a terepen. Különösen igaz ez akkor, ha nincs lehetőséged befektetni egy olyan szalonba, ami vonzza az új pácienseket. A kozmetikus pozíció a német óceánjárón viszont nem kér semmilyen befektetést, de mégis rendkívül jó fizetésre tehetsz szert úgy, hogy még csak kiadásod sem lesz, ha nem szeretnéd.

Kozmetikus hajóra

Kozmetikus hajóra

A kozmetikus pozícióban elvégezendő feladatok a klasszikus kozmetikusi tevékenység, emellett a sminkelés és a manikűr-pedikűr. Ami a jelentkezéshez kell az a legalább két éves szakmai tapasztalat, a társalgási szintű angol és német nyelvtudás, a kifejezetten vendégközpontú hozzáállás, a komoly felelősségtudat, valamint a csapatszellem és a rugalmasság. Ha mindez adott, akkor mi ezer eurós alapbért tudunk kínálni, amihez hozzájön a közös osztott borravaló, illetve a szállás és az ellátás biztosítva lesz számodra, épp úgy, mint a kiutazás költsége, amit a cég áll.

Az egyik legjobb munka kozmetikusok számára tehát könnyedén elérhető lehet számodra is, épp csak el kell küldened az önéletrajzod irodánk, a Crew Agency számára. Mi máris azon leszünk, hogy a számodra megfelelő kozmetikus pozíciót minél hamarabb betölthesd, próbára tehesd magad egy hatalmas luxus hajón.