Ha professzionális egyedi gépgyártás, akkor csakis Brunner!

A Brunner Fémmegmunkáló Kft. már több, mint három évtizede biztosítja ügyfelei számára a színvonalas, precíz és gyors munkát az egyedi gépgyártás, illetve a CNC fémmegmunkálás terén. Modern gépeink, tapasztalt és szakmai körökben is elismert gépészmérnökeink, technológusaink által az alkatrészek precíz, minőségi előállítása terén a mai napig is az élen járunk.

[wp_ad_camp_1]

Cégünk elsősorban a célgépek, az egyedi alkatrészek, illetve kis szériás munkadarabok elkészítését vállalja professzionális módon, tehát az egyedi gépgyártás érdekében hozzánk akkor is fordulhat, ha csak egyetlen egy alkatrészre van szüksége, nem több száz darabos kivitelezésre. A prototípusgyártás esetében ugyanolyan precíz és tökéletes kivitelezést biztosítunk megbízóink számára, mintha csak legnagyobb megrendelőnk lenne, esetünkben soha nem kell aggódnia a kivitelezés, a minőség miatt.

Brunner gépgyártás

Brunner gépgyártás

Vállalatunk másik fő profilja a CNC fémmegmunkálás, hiszen a mai fejlett iparágaknak köszönhetően számtalan különféle fém alkatrészre van szükség, amelyek bonyolult alakú formáinak sorozatgyártása bizony nem egyszerű feladat, komoly szakértelmet és felszerelést igényel. Biztosítani tudjuk a CNC fémmegmunkálás terén a CNC-forgácsolást, ezen belül is a marást, az esztergálást, a köszörülést, a fúrást, továbbá a CNC-plazmavágást és CNC-lángvágást, mely által az acél- és alumínium fémlemezekből különböző méretű, bonyolult alakzatokat tudunk kivágni, valamint a CNC-hajlítást, mely segítségével nagy rádiuszú alkatrészek gyártása is megoldható.

A célgépgyártás, az egyedi gépgyártás és a prototípus gyártás, valamint CNC fémmegmunkálás és a hatékony brikettprés érdekében nálunk a lehető legjobb helyen jár, hiszen mi rövid határidővel tudjuk biztosítani azt a precíz és alapos munkát, mely mindenütt megállja a helyét, mellyel elégedett lesz! Mi nem késünk és nem tévedünk, hibátlan munkát adunk át!

Forrás: Egyedi gépgyártás